Rettenetesen kivànom az édességet! Mivel gyozhetem ezt le?
Nem kinzom magam,jokat eszem,kaloriadeficit megvan.Vitamint szedek,nem eszem semmit amiben liszt vagy cukor van,edzek is heti 3szor.Viszont nekem az edesseg a drog,hiaba nem ettem mar regota naaagyon kivanom,de a "szemet" kajakbol.Hihetetlenul sovargok utanna,mit lehet tenni ezzel?173cm 63kg
24N
átérzem a helyzetedet... én legszívesebben minden nap kilószámra enném a kristálycukrot nutellás palacsintával :(
Már évek óta életmódot váltottam, 55 kg vagyok, de az édesség iránti vágyam egy pillanatra sem múlt el.
Ismerős a helyzet nagyon... Nem tudom, Nálad mi a megoldás, de hasonlóan nem jönnek be a szokásos trükkök (nekem a jóféle édesség bejön, de akkor azt eszem napi többször, ami nem jó és a kalóriabevitelem is elszáll, hiába teszem meg a sütit ebédnek). Azt főleg nem tudom, mi segíthet, nálam a szénhidrátcsökkentés :D De az olyan szigorúbb fajta. Napi 20g ch alatt már okés, 40g mellett sem kívánom az édességet, de azért eszembe jut, megcsinálom, megeszem és borul minden.
Amikor nem tudtam hosszútávon csinálni, akkor 1-2 ilyen nappal állítottam meg tomboló csokis korszakaimat (egyszer 70 deka csokiszószt készítettem, hogy legyen egy időre. nem tartott valami sok napig, igaz, a párom is segített. ez az igyekvő s még a fogyást nem unó korszakomban volt, semmi ereszdelahajam... csak néha egy kis csoki). De mások tipikusan szénhidráthiányosak lesznek az ilyentől. Én is, de a csokivágyamat azért leépítette.
Jobbat nem tudok, kevés ch, megfelelő mennyiségű fehérje, viszonylag sok zsír (bár ez inkább a kalóriabevitel függvénye). Csak egy tipp, vagy bejön, vagy nem.
Az alapos jóllakás is segíthet, de annak más hátrányai lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!