Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rettenetesen kivànom...

Rettenetesen kivànom az édességet! Mivel gyozhetem ezt le?

Figyelt kérdés

Nem kinzom magam,jokat eszem,kaloriadeficit megvan.Vitamint szedek,nem eszem semmit amiben liszt vagy cukor van,edzek is heti 3szor.Viszont nekem az edesseg a drog,hiaba nem ettem mar regota naaagyon kivanom,de a "szemet" kajakbol.Hihetetlenul sovargok utanna,mit lehet tenni ezzel?173cm 63kg

24N

2015. júl. 21. 08:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
még szerintem 3kg gyumi utàn is kivànnàm,hiàba lennék pukkadàsig tele...ilyenkor cukros,konnyen felszivodo szénhidràt kell
2015. júl. 21. 10:17
 12/19 anonim ***** válasza:
90%-os étcsokit próbáltad már? Én mandulával szoktam enni, eléggé eltelít pár kocka és egy pár szem mandula.
2015. júl. 21. 10:24
 13/19 A kérdező kommentje:
igen irtam mar probaltam egeszsegesebb alternativakat,de nem jon be,mert tovabbra is kivanom az ahitott eteleket olyan szemet formaban amilyenben vannak.Na mindegy,addig meg ez a 3 kilo nem megy le nem lesz ilyen.Utanna meg megengedek magamnak 1-2 honaponta egy olyan napot es kesz,nem fog osszedolni a vilag.Eddig se zavart be a fogyasba,de azert beteges dolognak erzem,es ez az ami zavar.
2015. júl. 21. 10:41
 14/19 anonim ***** válasza:
A kísértést úgy a legkönnyebb legyőzni, ha engedsz neki :D
2015. júl. 21. 10:43
 15/19 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de ha havonta egyszer van ilyen, az érdektelen és pontosan azt jelenti, hogy le tudod győzni.
2015. júl. 21. 11:25
 16/19 anonim ***** válasza:

átérzem a helyzetedet... én legszívesebben minden nap kilószámra enném a kristálycukrot nutellás palacsintával :(

Már évek óta életmódot váltottam, 55 kg vagyok, de az édesség iránti vágyam egy pillanatra sem múlt el.

2015. júl. 21. 11:28
 17/19 A kérdező kommentje:
Szoval ezt nem lehet kiirtani magunkbol...tul gyenge vagyok hozza,es vegul elcsabulok.Na,de legalabb tudom,h nem vagyok egyedul :) nem is eszem tobbet magam ezen,ennyitol nem hizok,akkor lesz neha neha egy hedonista napom,es kesz.Ugylatszik nagyon tulaggodtam a dolgot...
2015. júl. 21. 11:57
 18/19 anonim ***** válasza:

Ismerős a helyzet nagyon... Nem tudom, Nálad mi a megoldás, de hasonlóan nem jönnek be a szokásos trükkök (nekem a jóféle édesség bejön, de akkor azt eszem napi többször, ami nem jó és a kalóriabevitelem is elszáll, hiába teszem meg a sütit ebédnek). Azt főleg nem tudom, mi segíthet, nálam a szénhidrátcsökkentés :D De az olyan szigorúbb fajta. Napi 20g ch alatt már okés, 40g mellett sem kívánom az édességet, de azért eszembe jut, megcsinálom, megeszem és borul minden.

Amikor nem tudtam hosszútávon csinálni, akkor 1-2 ilyen nappal állítottam meg tomboló csokis korszakaimat (egyszer 70 deka csokiszószt készítettem, hogy legyen egy időre. nem tartott valami sok napig, igaz, a párom is segített. ez az igyekvő s még a fogyást nem unó korszakomban volt, semmi ereszdelahajam... csak néha egy kis csoki). De mások tipikusan szénhidráthiányosak lesznek az ilyentől. Én is, de a csokivágyamat azért leépítette.

Jobbat nem tudok, kevés ch, megfelelő mennyiségű fehérje, viszonylag sok zsír (bár ez inkább a kalóriabevitel függvénye). Csak egy tipp, vagy bejön, vagy nem.

Az alapos jóllakás is segíthet, de annak más hátrányai lehetnek.

2015. júl. 21. 13:42
 19/19 A kérdező kommentje:
Àltalàban egy nap 20g ch-t viszek be,nem nagyon törekszem,h igy legyen,csak igy alakul...van mikor több 30 max 50 de az màr nagyon ritka.Ellenben magas a fehérje és a zsírt is nemrég vittem picit feljebb.Ez az ami most a legjobban megfelel.Kisérleteztem màr többféle opcióval :)
2015. júl. 21. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!