Van rajtam 1,5 kiló felesleg, hogy adjam le? Rettenetesen nézek ki. - Mit szóltok az ilyen kérdésekhez?
Hűű, nagyon rettenetesen nézhet ki az a 1,5 kiló. -.-
Fordulj orvoshoz. Nem dietetikushoz, hanem pszichológushoz.
mit szóltok az ilyen kérdésekhez??
ahol van rajta 5 kg + és ezért nyafognak??
ugye nem csak engem irritál?
Nem csak téged zavar. Ahelyett, hogy itt írkál ás várja a válaszokat a +2 kilós egyén, inkább mozogna egy kicsit.:) Vagy sírva topprzékolna a felesleg miatt, és azzal is tud leadni egy kicsit.:)
Totálisan megértem, ha valakit zavar a felesleg, most rajtam is van egy kicsi, engem is zavar, de nyilván nem úgy lesz tökéletes alakom, ha itt kérdezgetem, hogy "jajj istenem,most mit csináljak?!"
Engem is idegesít, a másik fajta meg, amin kiakadok, a hogyadjakle20kilótkétnapalatt-típusú kérdések.
Aztán csodálkoznak, ha 30 jön vissza...
Üdvözlettel egy tartósan lefogyott egyén :)
Első vagyok. Csak mikor írtam, nem volt még módosítva a kérdés, így már más.
Engem is rettentően irritál. Szerintem látszott is, itt is rögön kiakadtam... :)
MÁr ne haragudj, de szerintem nem néz ki szarul.
Sokkal szarabbul néz ki, ha valakin van 20-30-40 kiló felesleg és komoly problémája van.
A csípőjén az meg nem felesleg, hanem akkor oylan alkat, de legalább vékony.
,,Ja,amugy meg senki sem kènyszerìt tèged,hogy olvasd a fogyokura rovatot jo ember."
Pff, ez a másik dolog, amiről a plafonon vagyok, ez a vagdalozás, hogy ,, ha nem tetszik ne nézd"
Azt néz az ember, amit akar. Nem valami iq-s dolog ilyet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!