Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van rajtam 1,5 kiló felesleg,...

Van rajtam 1,5 kiló felesleg, hogy adjam le? Rettenetesen nézek ki. - Mit szóltok az ilyen kérdésekhez?

Figyelt kérdés
persze XD
2009. máj. 20. 11:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
72%

Hűű, nagyon rettenetesen nézhet ki az a 1,5 kiló. -.-

Fordulj orvoshoz. Nem dietetikushoz, hanem pszichológushoz.

2009. máj. 20. 11:43
 2/19 A kérdező kommentje:

mit szóltok az ilyen kérdésekhez??

ahol van rajta 5 kg + és ezért nyafognak??

ugye nem csak engem irritál?

2009. máj. 20. 11:46
 3/19 anonim ***** válasza:
93%
Nem vagy egyedül, engem is baromira irritálnak az ilyen hülyeségek. Mikor a szomszéd, aki vaságyastól sincs 40 kg panaszkodik, hogy kövér és fogyózik, az még jobban kiakaszt.
2009. máj. 20. 12:09
 4/19 anonim ***** válasza:
96%

Nem csak téged zavar. Ahelyett, hogy itt írkál ás várja a válaszokat a +2 kilós egyén, inkább mozogna egy kicsit.:) Vagy sírva topprzékolna a felesleg miatt, és azzal is tud leadni egy kicsit.:)

Totálisan megértem, ha valakit zavar a felesleg, most rajtam is van egy kicsi, engem is zavar, de nyilván nem úgy lesz tökéletes alakom, ha itt kérdezgetem, hogy "jajj istenem,most mit csináljak?!"

2009. máj. 20. 12:10
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Engem is idegesít, a másik fajta meg, amin kiakadok, a hogyadjakle20kilótkétnapalatt-típusú kérdések.

Aztán csodálkoznak, ha 30 jön vissza...

Üdvözlettel egy tartósan lefogyott egyén :)

2009. máj. 20. 12:32
 6/19 anonim ***** válasza:
94%

Első vagyok. Csak mikor írtam, nem volt még módosítva a kérdés, így már más.

Engem is rettentően irritál. Szerintem látszott is, itt is rögön kiakadtam... :)

2009. máj. 20. 12:47
 7/19 anonim ***** válasza:
58%
Engem nem irritàl.LEHet,hogy az az 1,5 kg pl.mind a csìpojèn van valakinek,ès az tènyleg szarul nèzhet ki.ès van amikor ettol mèg nehezebb megszabadulni,mint valakinek egyenletesen eloszlott 10kg-tol.Ja,amugy meg senki sem kènyszerìt tèged,hogy olvasd a fogyokura rovatot jo ember.
2009. máj. 20. 13:11
 8/19 A kérdező kommentje:

MÁr ne haragudj, de szerintem nem néz ki szarul.

Sokkal szarabbul néz ki, ha valakin van 20-30-40 kiló felesleg és komoly problémája van.

A csípőjén az meg nem felesleg, hanem akkor oylan alkat, de legalább vékony.

2009. máj. 20. 14:29
 9/19 A kérdező kommentje:

,,Ja,amugy meg senki sem kènyszerìt tèged,hogy olvasd a fogyokura rovatot jo ember."

Pff, ez a másik dolog, amiről a plafonon vagyok, ez a vagdalozás, hogy ,, ha nem tetszik ne nézd"

Azt néz az ember, amit akar. Nem valami iq-s dolog ilyet mondani.

2009. máj. 20. 14:31
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Oké, elismerjük, hogy vannak néha nagyon banális kérdések. De azért azt se felejtsük el, hogy ez az oldal erről szól. A fejlécben is benne van. Én nem bántom az olyat, aki gondolkodás nélkül bármit megkérdez. Őt biztos zavarja vmi,ami másnak hülyén hangzik, ezért kérdezi meg. És miért ne tenné? Max. nem írok választ vagy el se olvasom.
2009. máj. 20. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!