176 cm és 57-58 kg vagyok és mégis rettenetesen kövér?
Csak ha anorexiás vagy bulémiás akarsz lenni akkor csináld ezt.
A háj elen csak a sport a jó megoldás.Próbálkozz a fitnessel,egy barátnőmnek nagyon bejött,nem fogyott,de izmosodott,és az sokkal csinosabb,mint egy botsáska.16évesen az állandó koplalás nagyon veszélyes lehet a szervezetedre.No meg próbálj meg megbékélni magaddal,mert anélkül nem fog menni.
Hova akarsz még fogyni?Én a legjobban 70 kilósan éreztem magam a bőrömben.Ehhez vagyok 178 magas.Tehát csak 2centivel magasabb,és 12-13kilóval nehezebben,igaz 10évig versenysportoló voltam,és ez meglátszik az izomzatomon is.
Hidd el hogy nem kell fogynod. Nagyon kozel alsz az anorexiahoz ami egy komoly betegseg. En ket evig kuszkodtem vele es nekem is igy kezdodott. Normalis sulyom volt de en kovernekk lattam magam. Elkezdtem fogyozni es leadtam 15 kilot de ha a tukorbe neztem meg mindig ronda hajasnak lattam magam pedig csont vekony voltam. Le kell foglalnod a gondolataidat. Meg kell bekelned azzal hogy a te szemed csal ha tukorbe nezel. Gondolom hogy a szuleid gyozkodnek hogy jol nezel ki...hinned kell nekik es a korulotted levoknek mert te most egy torz kepet latsz magadrol. Segithetnek a baratok es a csalad. Ne fordulj magadba mert azza sokat rontasz a helyzeteden. Maganyaban az ember sok butasagra gondol es ez most neked nem hianyzik.
Szoritok nagyon hogy ne kerulj oda ahol en voltam.
Szia,
Sajnos magaddal kell szembenézned, hogy vajon ez a tökéletesnek tűnő arány amit a te magasságod és a testömeged kitesz tényleg hájasságot okoz-e vagy tényleg már lelki problémákat mutat.Amennyiben "rosszul csoportosodik az emberen a zsír mint pl szerintem nálam./Mások szerint csak stzerintem de popsi comb az vastag a hasam meg beesik/, tehát ha rossz a testfelépítésed akkor nem az edzést ajánlanám neked, hanem olyan tornát ami picit átalakít.
Fogyni még talán az atkins diétával lehet,de nem valami egészséges legalábbis nekem az jött be.Sokan esküsznek a 90 naposra, ott ehetsz mindent csak megszabott napon. Viszont amit szépen lefogytam 3 hónap alatt az visszajött egy éven belül mert nem bííííírom kenyér nélkül...sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!