40 nap alatt lehet formásodni?
Szerintem ne csak a fent maradó 40 napban változtass az életmódodon, mert ha visszatérsz, után visszahízol mindent.
40 nap alatt helyes étrenddel és mozgással maximum körülbelül 5-6 kilót tudsz leadni, ami viszont már meglátszik. És ha tovább folytatod, akkor még többre is képes leszel majd.
Köszi a válaszokat.
16 éves vagyok.
Koplalni nem szeretnék, mert tudom magamról, hogy nem vagyok képes kaja nélkül végigcsinálni a napot. Próbálok reggel kicsit többet, este fele egyre kevesebbet ennyi, hat után lehetőleg semmit :)
A világon semmit nem érsz el azzal, ha ugyanazt az energiát nap közben eszed meg, nem pedig este. Egy grammal nem leszel soványabb tőle.
Bár egy hatása mégis lesz: mivel hosszú órákkal az utolsó étkezés után fekszel le, az elfogyasztott fehérjék addigra végleg felszívódnak - elégeted őket energiaként vagy zsírrá alakulnak -, tehát mérget vehetsz rá, hogy a világon semmilyen izmot nem fogsz tudni építeni alvás közben, tehát 0 szinten fog megrekedni a formásodásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!