Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 40 nap alatt lehet formásodni?

40 nap alatt lehet formásodni?

Figyelt kérdés
Szeretnék suli elejéig formásodni kicsit. Most 160 cm és 68 kg vagyok. Deréktól lefelé elégedetlen vagyok magammal, széles a csípőm, vastagok a combjaim és nem tetszik a fenekem se. A szünetből fentmaradó kb. 40 napban szeretnék aktívabban mozogni, hogy leadjak pár kg-ot, de inkább az érdekel, hogy a sport által jobban nézzek ki. Ennyi idő alatt lehetséges változást elérni?

2015. júl. 20. 11:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ne csak a fent maradó 40 napban változtass az életmódodon, mert ha visszatérsz, után visszahízol mindent.

40 nap alatt helyes étrenddel és mozgással maximum körülbelül 5-6 kilót tudsz leadni, ami viszont már meglátszik. És ha tovább folytatod, akkor még többre is képes leszel majd.

2015. júl. 20. 11:10
 2/5 anonim válasza:
Persze,hogy lehet,bár én azt tanácsolom,hogy ne feltétlenül a mérleget nézd,inkább centikben mérd magad.Ha elhagyod a cukros,lisztes,sós dolgokat(cukor és só megköti a vizet),akkor a fogyás első 2 hetében több is lemehet,mint egy-két kiló.Gondolom tini vagy,korod esetleg? Fontos az is,hogy ne koplalj,ne éheztesd a szervezetedet.Fejődésben vagy még,ne vonj meg magadtól semmit(most nem a pizzára gondolok,azt elhagyhatod).Sok sikert! És igyál sok folyadékot,víz formájában!
2015. júl. 20. 11:17
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

16 éves vagyok.

Koplalni nem szeretnék, mert tudom magamról, hogy nem vagyok képes kaja nélkül végigcsinálni a napot. Próbálok reggel kicsit többet, este fele egyre kevesebbet ennyi, hat után lehetőleg semmit :)

2015. júl. 20. 11:20
 4/5 anonim ***** válasza:

A világon semmit nem érsz el azzal, ha ugyanazt az energiát nap közben eszed meg, nem pedig este. Egy grammal nem leszel soványabb tőle.

Bár egy hatása mégis lesz: mivel hosszú órákkal az utolsó étkezés után fekszel le, az elfogyasztott fehérjék addigra végleg felszívódnak - elégeted őket energiaként vagy zsírrá alakulnak -, tehát mérget vehetsz rá, hogy a világon semmilyen izmot nem fogsz tudni építeni alvás közben, tehát 0 szinten fog megrekedni a formásodásod.

2015. júl. 20. 13:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet! Milyen sportot/tornát fogsz csinálni? :) Én ajánlom a pilates-t, nagyon jó videók vannak youtube-on. :)
2015. júl. 20. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!