Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 hét alatt lehet formásodni?...

2 hét alatt lehet formásodni? (kicsit izmosodni meg fogyni valamennyit)

Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér és már most is izmos vagyok kicsit. 6 nap edzek egy héten (kardió+erősítés), viszont az étkezésem katasztrófa, ennek ellenére azért fejlődök. Szóval most kicsit rátennék az edzésre és diétáznék, így lehet látványos változás 2 hét alatt? A diéta szénhidrátszegényt jelent (csak kevés barna rizs edzés előtt, zöldségek és sok fehérje). Amúgy lány vagyok.

2014. jan. 30. 13:33
 1/6 anonim válasza:
76%

minden étkezés előtt egy nagy pohár víz, napi 5x keveset (egy marékkal se) egyél, cukor, liszt nuku, zsír egy keveset (ami van a kajában, vajban az még kell is), és akkor szerintem lesz változás... A hasizmodat mozgasd minden nap, és akkor még "lógni sem fog" a beled. (a hasizom tartja a beleket, és nem lesz akkora dudor a hasad, ha "edzed".)

A hátizomból fakadóan a tartásod lesz jobb, ami látványos lesz már 2 hét alatt is. :)

Még oldal izmokat is edzenék, az is látványos "alakot adhat" talán.

Sok sikert! (majd egy "előtte utána" képnek örülnék :D)

Én eddig 10 kilót fogytam fél év alatt, de még sehol nem vagyok a kívánt célhoz képest. :\ (ezért szurkolok neked! :D)

(nem vagyok sem testedző, sem diabetikus, ezek csak a saját laikus "bevált módszereim")

2014. jan. 30. 13:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet 2 hét alatt formásodni, de alkati kérdés főleg, rajtam egy edzés meglátszik, pedig 32 éves vagyok, de tudom, hogy nem mindenkin. Régebben trükköztem azzal, hogy buli előtt edzettem kb. félórát, már attól is jobb lett az alakom, persze ezt csak bizonyos izomcsoportoknál lehet, nekem ez bevált has és karizomra.
2014. jan. 30. 14:04
 3/6 anonim ***** válasza:
49%

Nem sok változásra számítanék 2 hét alatt.

Izmok lehetnek tónusosabbak, puffadt has lemehet, 1-2 kilót fogyni is lehet, ezek már látszódnak, de ahogyan a testépítés is ÉVEK munkája.. néhány hét igen rövid idő..

2014. jan. 30. 14:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként mi lenne a cél 2 hét alatt? Hetente 6-szor edzel, nyilván ezt már régebb óta csinálod és meg is látszik a hatása.
2014. jan. 30. 15:07
 5/6 A kérdező kommentje:

2 éve edzek ennyire rendszeresen, de főként kardiót csináltam eleinte, aztán kiegészítettem saját testsúlyos edzéssel, de azzal meg ugye lassan épülnek az izmok, főleg egy lánynál. Meg magamtól csináltam, senki nem segített, lehet sokat "hibáztam". Az a baj, hogy az étkezésem tényleg szörnyű. Én zabálok egész nap és szinte csak hízlaló ételeket. Hogy nem híztam azt csak az edzésnek köszönhetem sztem, illetve a genetika is biztos közrejátszik. Hát most ebben a 2 hétben rendbe tenném a kajálást és beszereztem súlyzókat, egyik barátom aki edzőteremben gyúr, mutatott gyakorlatokat meg tanácsokat adott. Kíváncsi leszek a súlyzós edzéssel mire megyek. Amúgy 2 hét után is folytatnám, csak akkor megyek egy

buliba és arra készülök:D Csinálok előtte-utána fotót, elküldhetem majd annak, akit érdekel. Az lenne a cél, hogy egyértelműen lehessen látni, hogy szoktam edzeni, tehát aki meglát annak jusson ez eszébe:DDD

2014. jan. 30. 22:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát én nem akarlak elkeseríteni, de 2 hét alatt nem lesz Béres Alexandra izomzatod. A fitness edzők, akiken tényleg látszik, hogy izmosak azt a súlyokkal érik el, de nem két hét alatt, hanem hosszú hónapok, évek alatt.
2014. jan. 31. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!