Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék minél rövidebb...

Hogyan tudnék minél rövidebb idő alatt fogyni és formásodni?

Figyelt kérdés
170 cm -er és 58 kg vagyok én nem vagyok megelégedve magammal sajnos:SSzeretnék fogyni derék csipő fenék comb szoval mindenhonnan vékonyodni!Heti 3 szor fél ora futás és heti 3 szor 20 perc rubint réka progi elég hozzá? Plus olyan 1300-1500 kcal bevitel?Vagy ti mit ajánlanátok?
2008. ápr. 22. 18:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Először is:ne szmálod a kalóriákat.Hanem helyette tudom ajánlani:reggel mindig egy-két gyümölccsel kezd a napot,és a gyümölcs megevésétől számítva legalább fél óráig semmi mást.(Se kávé, se tea, SEMMI)Utána egy átlagos étrend,sok friss gyümölccsel és salátával,ugyanakkor figyelni a mellette bevitelre kerülő fehérjékre is.De kell a szénhidrát,hogy a testmozgást bírd,és ne ess össze azért,mert leesik a vércukrod.Naponta minimum két liter szénsav mentes víz.(Kerülni a cukros lötyiket,és gyümölcslevek sem a legjobb folyadékbevitelnek számítanak.)

Másodszor:a mozgás mennyiség,ha emellett nem ülsz egész nap,és mondjuk sokat sétálsz,tehát amúgy is mozgásban vagy,akkor elég.Esetleg,ha szeretsz úszni néha szinesítheted azzal is.Vagy egy kellemes túrázás hétvégénként.

Amit most én mondtam,az nem a leggyorsabb fogyókúra,de én ezt csináltam anno 5 éve,és a szervezetem úgy megszokta,hogy aktív életet élek,közben pedig csak egy minimálisan figyelek a táplálkozásra,hogy nem mozdultam el nagyon a kívánt súly környékéről addig,amíg babás nem lettem.Igaz,a mérleg nem biztos,hogy kevesebbet fog mutatni,de az izom nehezebb mint a zsír,és nem mellesleg formásabb is.

2008. ápr. 23. 07:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én mást ajánlok. A kalóriát tényleg ne számold, sokkal fontosabb a szénhidrát /ch/ és a fehérje bevitel

vigyél be testsúlykilónként 3 at, fehérjéből pedíg szintén 3 at, a fehérjét tartsd így végig, a ch-t pedíg úgy változtasd hogy hogyan esik a súlyod, olyan 150 g ról indulj és azt úgy fogaszd el, hogy:

Reggel éhgyomorra futás, aztán 50 g ch + 40 g fehérje

majd kétóránként kaja míg a ch el nem fogy és utánna pl délután négytől már csak fehérje és 0 kalóriás zöldség egészen lefekvésig, lefekvés előtt edd meg az utolsó ilyen kaját, ez napi legalább 8 étkezést jelent,

minden reggel suss 30 percet vagy sétálj lassan monoton egy órát, aztán jöhet a kaja, fokozhatod még heti 3x1 óra súlyzós edzéssel, ekkor lesz a legjobb mértékű a fogyás, ha ne mcsökken a testsúlyod hétről hétre csökkentsd a CH-t, 16 hét után nézz tükörbe!!!

ehhez szükséged lesz egy digitális konyhai mérlegre természetesen,

Ch nak: rizs, burgonya, teljes kiörlésű tészta, zabpehely ENNYI SEMMI TÖBB

FEhérje:

Elsödleges: csirke, pulykamell, halak, marahahús,

Másodlagos: tojás, sovány túró, fehérjekiegészítő,

A TEJ AZ NEM!!!!!!!

Zsírnak: olajos magvak, CSAK ÉSSZEL!! és lenmagolaj amit bioboltban kapsz,

zöldségek: kigyóuborka, brokkoli, paradicsom, pritamin vagy zöldpaprika,

Ha nagyon spéci akarsz lenni akkor thermogenikus zsírégetővel még felpörgetheted az anyagcseréd.

Cukor, liszt só tilos!!!

Minden kaját amit a szádba raksz bele kell számolni az össz bevitelbe és egyenletesen kell elosztani, Macera, de megéri.

Sok sikert!!

2008. ápr. 23. 18:57
 3/3 anonim ***** válasza:

"Hogyan tudnék minél rövidebb idő alatt fogyni és formásodni?"

Szia. En pasi vagyok. 84 kg-rol indultam jan kozepen. Ma reggel 71,6 voltam. Kozben a testzsirszazalekom 28%-rol lement 19,5%-ra.

Mar nem akarok egyaltalan fogyni, csak izmosodni.

En a kovetkezot csinaltam:

-P90X torna

-Kicsit odafigyelve a kajara. 8-10-szer eszem egy nap(kb 1,5 orankent), de keveset. Igy soha nem vagyok ehes.

-07:00 muzli meg tej v. sotet kenyer sok felvagott keves sajt es vaj.

-09:00 egy pohar zold tea egy filterbol(en most cukor nelkul iszom, 1 het alatt megszerettem, pedig korabban el nem tudtam kepzelni a teat cukor nelkul.)

-10:30 egy muzliszelet vagy egy konzervhal(100g)

-11:45 ebed. Ugyanugy egy adag, de nem eszem meg csak a 2/3-at. (1/3-ot elrakok delutanra.)

-13:00 meg egy pohar zold tea egy filterbol.

-14:00 egy muzliszelet vagy halkonzerv

-15:00 megeszem a maradek 1/3 ebedet

-16:30 egy alma vagy banan

-18:00 egy szelet rozskenyer 2-3 szelet felvagottal vaj es margarin nelkul

-20:00 ha meg kajas vagyok, akkor 1-2 virsli kenyer nelkul vagy yoghurt vagy turo, vagy ami eppen van otthon.

Azt nem irtam, hogy paradicsomot, paprikat, uborkat tehat a zoldet megszamalalhatatlanul sokat ehetsz.

Ha sikerul kialakitanod azt, hogy sokszor egyel es kevesebbet es elkezdesz lugositani(zold teaval mondjuk), akkor mar automatikusan tettel valamit az egeszsegedert.

Ha meg mellette be tudsz iktatni 4x1 ora sportot(en az elejen 6x1 orat edzettem a heten, de most a vegen mar alig 2*1 ora), akkor az eredmenyt mar 2-3 het mulva lathatod. Nekem 1 ora edzes kb 600-800 kcal energia egetes.

En kontrollaltam magam. Irtam minden este a sulyom, es csinaltam minden este fotot.

Ugyes legy, nem olyan nehez, mint ahogyan leirva latszik.

37F

UI: Elfelejtettem irni, hogy reggelenkent 500 mg L-Carnitint es edzes elott egy oraval szinten 500 mg L-Carnitint beszedtem. Kb: 50-60 napon keresztul. Ez meggyorsitja a zsiregetest, de csak abban az esetben ha edzel mellette. Edzes nelkul felesleges szedni. Most mar ezt sem szedem.

Na megyek is es megeszem a muzliszeletemet. ;)

2011. máj. 4. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!