Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rubint Rékával mennyit tudok...

Rubint Rékával mennyit tudok fogyni? 14/L 167cm és 59kg vagyok

Figyelt kérdés

ha 1 héten hétvégén nem csinálom (meg akkor ha nincs kedvem) :D

Augusztus közepéig 5-6 kg le szeretnék adni vagy még előbb. Úgy szeretnék új évet(suli) kezdeni h 53-55kg vagyok.

2015. júl. 17. 11:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kedves előző, tudjuk h te vagy a doktor úr, hiszen ott a válaszadási szazalekod... 66-66... Szoval csak alazatosan doktor úr...
2015. júl. 18. 07:16
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat főleg Dr. Kovács-ét :)

Attól h 59kg vagyok attól még lehetek izmos vagy nem??!! (nem vagyok hájas csak picit :D ) Világ életembe sportoltam csak kb 2 év nem :D csak sportolás mellett is nagyon szeretek enni és most kezdek rádöbbenni, hogy nagy a combom amit tudom jól, hogy edzéssel le tudok adni és a hasam sem tökéletes. Ezért kérdeztem, hogy mennyit tudnék fogyni Rubint Rékával augusztus közepéig.

*6/11-es válaszoló:NEM ISMERSZ!!! nem sok rajtam a felesleg de ép elég ahhoz, hogy elkezdjek megint mozogni...(és eléggé izmos is vagyok) "az 50kg sem lenne nagy szentség törés mindezt úgy állítva h nem láttál/ ismersz... (tudom h nem lenne az de augusztus közepére min.55kg-ra le akarok fogyni és úgyhogy nem halok éhen közbe. Ja és a nincs kedvemet arra az esetre értettem amikor pl.40 fok van és semmit tevésnél is szakad rólam a víz vagy ha pl elmegyek valahová....de azért kösziii mindenkinek páran segítettetek :)

2015. júl. 19. 11:14
 13/15 anonim ***** válasza:

Éppen ezt akartam írni, csak lusta voltam :D

Szóval a BMI arra való, hogy eldöntsük, van-e egészségügyi kockázata az illető testsúlyának, de önmagában nem mondd sokat a kinézetről. Nem mindegy, hogy a testtömeg nagy százalékát izom, vagy zsír teszi ki.

Ha valaki 167 cm és 59 kg, az egészségügyi szempontból kiváló, de elképzelhető, hogy te kissé "puhának" látod magad, mert az izom/zsír arányod lehetne jobb is.

Azonban mivel csak 14 éves vagy, nem fogom azt ajánlani, hogy menjél le a terembe gyúrni :D

Amit a "diabetikus tanácsadó" (aki valószínűleg nem doktor, mivel ilyen szakma nem is létezik, csak dietetikus tanácsadó, ami meg alapból nem jár doktori titulussal) írt neked, az egyébként kiváló.

Emellett mozogj sokat, de látom, ezzel nincs gond :)

Én fogytam egyszer RR-val 10 kg-t (emellett rendszeresen végeztem aerob- illetve kardiomozgást is), és nagyon szépen fogytam le, nem egy pudingtorta lettem a végére, hanem volt formám. Szóval ez nem rossz, és ezek a tornák nem is a nagy súlyok használatáról szólnak.

Szerintem csináld nyugodtan :) Érdemes beszerezni egy step padot és egy bokasúlyt, és ezekkel végezni a gyakorlatokat.

Túlzásba semmiképpen ne ess, hiszen 14 éves vagy. Fogsz még nőni, ezzel együtt a tested is szépen fog formálódni :)

21/L ((orvostanhallgató:))

2015. júl. 19. 13:15
 14/15 A kérdező kommentje:
Kösziii
2015. júl. 19. 22:09
 15/15 anonim válasza:
6-os te meg miről beszélsz?:DDDD
2015. júl. 28. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!