Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tudom mi tévő legyek a...

Nem tudom mi tévő legyek a fogyókúrával. Segítség?

Figyelt kérdés

Az anyagi helyzetem nem engedheti meg a sok helyen leírt ilyen meg olyan párolt húst, zöldséget, stb. Mivel dolgozom, hazaérek, bezabálok és nem tudok mit csinálni, mert 10óra múlva munka.

Szóval kenyeret eszek tésztával, krumplival általában. Van valami olcsó megoldása az (egézséges) étkezésnek? Sajnos alulműkődő anyagcserém, endomorf testalkatom van.

180cm/100kg

17/F (Igen ilyen fiatalon is dolgozom suli mellett)

2015. júl. 17. 08:20
 1/3 Krisz85 ***** válasza:

maga az egészséges étkezés az olcsó, havi 28 ezer ft ból ki lehet hozni a kaját úgy hogy nem eszel sz*rt.

HA endomorft a testalkatod és az az anyagcseréd alulműküdik, akkor edzeni kéne, és beáll az.

hidd el tényleg olcsóbb tisztán étkezni, nem is kicsivel.

2015. júl. 17. 09:51
 2/3 A kérdező kommentje:

Le tudod írni akkor, mit, hogyan vegyek és mit egyek?

(edzeni edzek, bár szerintem az étkezéssel elrontok mindent)

2015. júl. 17. 11:40
 3/3 anonim ***** válasza:

A zöldség pont olcsó... Legalábbis sokuk, így nyáron aztán főleg. Persze még olcsóbb, ha zsiradékkal eszed...

Az olcsó zsírszegény étrend neccesebb (én valószínűleg tartalmasabb zöldségekre alapoznám, plusz gluténmentes gabonára), de ha nem gond a zsír, akkor nagyon olcsón meg lehet oldani az étkezést. Tojás, olcsóbb olajos magvak, a már említett zöldségek, zsiradék (én kókuszzsírt használok, ami egyesek szerint drága, nos, szerintem nem, ha a kalóriát nézzük, napi 500 ft-os étrendbe is lazán belefér)...

2015. júl. 17. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!