Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a PSMF...

Mi a véleményetek a PSMF diétáról?

Figyelt kérdés

A diéta részletesen két részben:

[link]

[link]

2010. márc. 5. 08:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
azt csinálom, és nagyon bejött.
2010. márc. 5. 11:39
 2/15 A kérdező kommentje:
Melyik kategóriába tartozol, mióta csinálod és mennyit sikerült fogyni?
2010. márc. 5. 15:13
 3/15 anonim ***** válasza:
szia! 2. kategóriából indultam, most az 1-ben vagyok, belefogytam :). 7 hét alatt 3.5 kg, közben nagyon jól éreztem magam. most van a szünetem, még pár kiló hátravan. te?
2010. márc. 5. 16:18
 4/15 A kérdező kommentje:

Gratulálok!

Én még nem kezdtem el, bőven a 3. kategóriában vagyok.

2010. márc. 5. 23:02
 5/15 anonim ***** válasza:
akkor hajrá!
2010. márc. 6. 11:52
 6/15 anonim ***** válasza:
Elolvastam a cikkeket jónak tűnik én is szívesen kipróbálnám de nagyon bonyolultan írja le kérdésem ha 3-ba tartozom mit ehetek van-e étrend valahol és hogy most akkor kell mozogni vagy nem? És milyen készítményeket esztek-isztok ami bejött nektek. köszi
2010. márc. 7. 15:17
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

szia! nagyjából fehérjét (csirke, pulyka, túró, sovány sajt, tojás-főként a fehérje) és zöldségeket (kivéve: répa, borsó, kukorica). sok saláta+hús, amennyi proteinre szükséged van, azt számítsd át húsfélére, a többi zöldség. (ajánlom a kínai kelt és az uborkát, képosztát, abból jó sokat lehet enni, mert igen alacsony a CH-tartalma) tkp az telít. szénhidrát semmi, azt a leírt módon és időben kell magadhoz venni.

amúgy ez egy tudományos és jól működő diéta, nem olyan, mint a "Kiskegyed"-féle borzalmak.

2010. márc. 7. 15:36
 8/15 anonim ***** válasza:
Köszi még egy-két kérdés mivel én évek óta nem eszem fehér lisztes és fehér cukros dolgokat ez nem probléma viszont naponta reggel zabkását eszem mézzel és gyümölcsökkel ezt is évek óta és azóta nincs magas koleszterinem és van rendben a székletem e helyett mit lehetne? vagy belefér?vagy egyáltalán nem? és iszol-e fehérje italokat ha igen milyet és hol lehet beszerezni? Mozgás kell-e nem nagyon tudok sportolni 2 gerinc műtétem volt.köszi
2010. márc. 7. 15:51
 9/15 anonim válasza:
Sajnos és pont rohamdiétának a híve. Én csak Radikális Auschwitz diétának hívom. Sok reggeli, onnantól kezdve egész nap semmit nem eszem. Hozzá még pulóverben és melegítő nadrágban napi 1 óra kardio. ez volt a 2. hetem és már 12 kilóval könnyebb vagyok
2010. márc. 7. 18:13
 10/15 anonim ***** válasza:
én is zabkásáztam, de a diéta alatt kihagytam. max. a Abonett vagy ilyesmi fér bele. reggelire ált. tojás (lecsó) vagy csirkesonka salátával.
2010. márc. 7. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!