2 het alatt 8-9 kg? Maximum azoknak, akik 120 kg-rol indulnak. Na meg ez a 3 evig nem hizol utana vissza...Most komolyan valaki bedol ennek? Ha mukodne akkor 1 honap alatt mindenki siman ledobna 20 kg-t es csak vekony emberek rohangalnanak a foldon.
Mozgas, sport es megfelelo kaloriabevitel! Es ido! Ennyi a titok!
Ez hülyeség,úgy mint a legtöbb ilyen hülye diéta. Miért nem lehet csak simán egyszerűen odafigyelni az ételek mennyiségére,minőségére és nem állandóan nasizni????
Mi ebben olyan nehéz?
Persze hogy fogysz,mivel 500kalóriát sem viszel be egy nap -.-"
De majd nézd meg mi lesz utánna:)
Azt a kemény edzést meg megnézném ennyi kcal mellett XD
szia!
Ez úgytünik nagyon hasonlit a 13 naposra:)Nekem bejött,,bar amit igér az tényleg 120 kg ből lehet leadni,,,én kétszer csináltam meg egymásután és 4,5kg mínusz az eredmény,,,65-ről 60-60,5 kg vagyok jelenleg,,még 4kg van rajtam amit le kell adni.
ilyen alacsony kalórián nem igazán fogsz tudni normális edzéseket csinálni. ha nincs terhelés akkor jelentősen megnő az izomvesztés, ami végülis nehezebb mint a zsír, és könnyebb is abból fogyni, majd jól néz ki a csajok előtt hogy 2 hét alatt 10 kiló amíg mások megszakadva is 2 kilót dobtak le addig.
elég gáz ez a diéta sajnos, de majd kiderül számodra is remélem
"Megy megint előlről a csokiskakaós csiga és csipsz zablás szalonnába csavart kokakólával?"
Nem vagyok hájas disznó. 51 kiló vagyok, úgyhogy gondolhatod hogy nem olyanokat eszek mint amiket leírtál. És a fogyókúra után pedig jobban odafigyelek majd, hogy megtartsam a súlyom.
eddig is keményen edzettem, és a fogyókúra mellett is ugyanúgy edzek. Nem okozott problémát. A kérdés azoknak szól akik már próbálták, nem azoknak akik gondolom mind táplálkozástudományból diplomáztak:)
tehát te egy hüly& biztatása kell.
nem táplálkozás tudomány kell ide hanem 5.es biológia... de gondolom nehéz megérteni. mindenki azt csinál amit akar végülis....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!