Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diétakor mit célszerű reggelizni?

Diétakor mit célszerű reggelizni?

Figyelt kérdés

2015. júl. 13. 22:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez merőben étrend- és emberfüggő. Nekem pl. semmit vagy maximum valami zsírt, hogy az inzulint ne cibáljam meg. Na, ez speciális eset, de ilyen is van.

Ajánlom a tojást zöldségekkel, de persze kismillió lehetőség van s egy minimális zsírt tartalmazó diétába ez nem tuti, hogy belefér a többi étkezéssel együtt (bár egyesek ilyenkor több fehérjét alkalmaznak, ami nem tesz jót az ízének, de ehető az is, csak legyen, aki felegye a sárgájákat).

Van, aki paleo muffint eszik, amit fogyasztó csodának neveznek egy blogon (nálam persze csődöt mondana) :D

Sok lehetőség van, az se mindegy, hogy akkor eszed meg a kalóriabeviteled zömét vagy nem vagy éhes, csak félsz nem enni, inkább bedobsz valami kalóriaszegény kis cuccot.

Van, aki maximum gyümölcsöt képes enni reggel, de van, aki boldog egy zöldséges smoothie-val...

Tipikus még a zabkása is, ami mondjuk rostos és viszonylag telít, mindazonáltal szénhidrátbomba, ami persze nem mindenkit zavar, még reggel sem.

Erre nem lehet egyszerűen válaszolni.

2015. júl. 14. 00:06
 2/2 anonim ***** válasza:
én ébredés után nem tudok, kell olyan 3 órának eltelnie. kávézni szoktam csak(fogyi ide vagy oda, szükségem van rá, viszont az 5ből csak a reggeli kv-mat iszom már cukrozva és laktózfree tejjel). utána a melóhelyen eszem magvas barna zsemlét vagy valamilyen telj. kiörlésű/rozs pékárut valami zsírszegény sajttal(mozzarella pl) vagy félzsírossal (edami). ilyenkor eszek csak pékárut már, mert ekkor szokott olyan éhség rám törni, hogy mással aligha tudnám csillapítani. de ez csak egy tipp, ha netán te is ilyesmi módon működnél...
2015. júl. 17. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!