Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit szoktatok reggelizni es...

Mit szoktatok reggelizni es vacsorazni?

Figyelt kérdés
Valahanyszor reggel felkelek nem tudom mit reggelizzek, probalok egeszsegesen etkezni, de idohianyaba ez kicsit nehezkes szamomra.Ma peldaul 3 szelet graham kenyeret ettem, egy paradicsomot, 1 szem olivabogyot es 400 gramm kefirt. Nehany tuti tippet szeretnek kerni toletek.

2015. febr. 2. 10:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%

Én előző este szoktam elkészíteni a másnapi reggelit, letakarom fóliával és beteszem a hűtőbe, így reggel már csak enni kell (sajnos rohanósak a reggelek, ha nem így tennék, akkor nem tudnék reggelizni)

Általában 2 szelet tk. tönköly kenyeret, vagy néha durumkenyeret szoktam enni, valami felvágottal, sajttal, esetleg tojáskarikával, néha házi készítésű kencével. Reggel mosok hozzá valami zöldséget.

Hétvégén ha ráérünk reggel főzőcskézni, akkor rántotta, bundás kenyér, melegszendvics szokott készülni.

Vacsira általában főtt ételt eszünk, ugyanis akkor tud együtt étkezni a család.

2015. febr. 2. 10:44
 2/11 anonim ***** válasza:
87%

Reggeli:

Bundáskenyér, szendivcsek (szalámi vagy párizsival, sajt, esetleg uborka karika rá) ez így kecsappal, paradicsommal.

Rántottát is szeretjük, esetleg sajttal.

Vacsora:

Legutóbb ekkor bundáskenyeret, sült bacont ettünk paradicsommal, kaliforniai paprikával.

De itt is szívesen megesszük a szendvicset (párizsival, sajttal).

Persze a szendvicset melegszendvics sütőben sütve gondoltam, csakis úgy az isteni!! :)

2015. febr. 2. 11:19
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Reggelire műzli,vagy Corn-Flakes tejbe,vagy natúr joghurtba.Teljes kiőrlésű kenyér hozzá túrókrém és paradicsom,vagy virsli sajttal és hamlett.Vacsira natúr csirkemell salátával,lehet görög sali,vagy jégsali joghurtos öntettel.Vagy párolt zöldség ráolvasztott reszelt sajttal,vagy valami könnyű leves tészta nélkül.
2015. febr. 2. 12:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

én tojást,virslit vagy szendvicset szoktam reggelizni

rántotta egy magos zsemlével,vagy tükörtojás

sült virsli vagy tükörtojás vagy virslis rántotta,ilyenkor nincs zsemle

szendvics,ami egy zsemle sajttal,sonkával zöldséggel,ilyenkor eszek tízórait is,ami gyümi

mindent megcsinálok előző este,mert ha nappal dolgozok,akkor nincs időm reggelizni,mert fél hatkor indulnom kell

éjszakás után néha megengedek magamnak egy péksütit,mert utána úgyis alszok,csak négykor ebédelek.én a 400 gramm kefír helyett inkább ennék két tojást

2015. febr. 2. 12:24
 5/11 anonim válasza:
100%

Reggeli:

- köleskása vaníliás tejben megfőzve, kakaóporral meghintve (pont olyan finom, mint a tejbedara),

- tükörtojás gyrosfűszerekkel, salátával (öntetnrk 1 ek balzsamecet, 1 tk mustár, 1 tk méz, 2-3 tk olìvaolaj)

- aszaltparadicsomos-füstöltsajtos szendvics rukkolával

- müzli (zab, mandula, dió, méz, tej)

- túrókrém (túró, tejföl, citromhéj, vaníliáscukor)

- omlett sok sok sajttal töltve

- rántotta

- szendvicskrémek, amiket előző este csinálok pl körözött, tojáskrém, élesztőpástétom, gombapástétom, cukkinikrém, sültpaprikakrémm padlizsánkrém, hummusz stb

- melegszendvics

Igazából vacsorára is szinte ugyanez, vagy az ebéd maradéka

2015. febr. 2. 12:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Reggelire általában tojást (rántotta, tükörtojás, lágytojás, buggyantott tojás, így változatosabb) zöldségekkel és néha házi kenyérrel (a lágytojást csak fokhagymás pirítóssal szeretem, a többihez én nem igénylem a kenyeret általában).

Ha kicsit több időm van, akkor amerikai palacsintát tej nélkül, zabpehelylisztből, gyümölcsökkel.

Vacsira általában az ebéd maradékát esszük, néha salátát (tonhal/csirke, különböző saláta levelek, paradicsom, olíva bogyó, olíva olajas-mustáros-citromleves öntet egy kevés xilittel).

2015. febr. 2. 13:01
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

ó, és kihagytam a kolláth reggelit, az is gyakori nálunk:

[link]

2015. febr. 2. 13:03
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Reggelire szinte mindig zabkása. Ez a kedvenc reggelim, imádom, és olyan sok minden van, amivel ízesíteni tudom (kakaó, fahéj, méz, gyümölcsök, stb) hogy meg sem unom.

Vacsira csirkemell, túró, rántotta, zöldségek. Természetesen vagy-vagy.

2015. febr. 2. 15:28
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Zabkása gyümölccsel, fahéjjal megszórva, ha van időm.

Ha nincs, előző este főzök 2 db tojást, beleteszem egy kornspitzbe, teljes kiőrlésű zsömlébe, rá 1 szelet light sajt és uborka, paprika. Becsomagolom szalvétába és beteszem az uzsonnás dobozban, majd hűtőbe. De ezt nem reggel eszem, mert ha sietek 5kor kelek, így mikor beértem a munkahelyemre, fél 8 körül szoktam.

Van, hogy sült vagy főtt húst teszek bele.

Vagy sonkatekercs, kaszínó tojást+ 1 teljes kiőrlésű kifli.

Hétvégén tükör tojás pirítósra-graham kenyér vagy kocsonya

Vacsorázni zöldség leves, húsos leves. Párolt zöldség hússal, tonhal konzerv paradicsomosan vagy sós lében, főtt tojás paradicsommal, tojásos lecsó, főzelék natúr hússal, túró fahéjjal, ha nem vagyok annyira éhes csak egy kefirt eszem.

2015. febr. 2. 21:35
 10/11 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat.vegulis en is majdnem ezeket eszem, de ugy erzem hogy sok idot kell szanjak az etkezesre, es valamiert ez zavar.Nem tudom ti hogy vagytok, de ha en ehes vagyok, nem tudok odafigyelni a munkamra es ha jol laktam akkor sem.Semmi nem jo, es nem tudom szamomra mi az opcionalis adag. A tegnapi reggelitol is teli voltam egesz nap, csak ejjel ettem amikor hazaertem:(2 tojast, 1parit, 10deka olivabogyot es 2 szelet grahamot.A zabkasat vagy a muzlit soha nem szerettem, de neha megeszem gyumolccsel es joghurttal ha valaki elem teszi.:))
2015. febr. 3. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!