Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit szoktatok reggelizni es...

Mit szoktatok reggelizni es vacsorazni?

Figyelt kérdés
Valahanyszor reggel felkelek nem tudom mit reggelizzek, probalok egeszsegesen etkezni, de idohianyaba ez kicsit nehezkes szamomra.Ma peldaul 3 szelet graham kenyeret ettem, egy paradicsomot, 1 szem olivabogyot es 400 gramm kefirt. Nehany tuti tippet szeretnek kerni toletek.

2015. febr. 2. 10:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Erre viszont lehet jó módszer szerintem, hogy elhagyod a tojás mellől a kenyeret, vagy lecsökkented (én fél szeletnél többet eleve nem tudok megenni két tojás mellé, mondjuk biztos tartalmasabb a kenyér amit sütök). Viszont kettő helyett 3-4 tojást sütsz és felturbózod zöldségekkel. Mondjuk cukkinival, padlizsánnal, kaliforniai paprikával, gombával, hagymával baromi finom zöldséges omlettet lehet csinálni. Az oliva meg a pari is mehet bele, csak bővítsd a repertoárt:) Főleg ha még egy kis húsos szalonnát is pirítasz mellé az íze kedvéért és kókuszzsíros sütöd, akkor már egy nagyon jó kis tápláló energiabomba. Ha nincs sok időd reggelente, akkor este felaprítod a dolgokat és reggel csak gyorsan összesütöd.

Egyébként tudom, hogy milyen ez, én is kis étkű vagyok, kenyér nélkül is csak egy háromtojásos rántottát szoktam tudni megenni, de azért én egy-kettő körül már éhes vagyok.

2015. febr. 3. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!