Miket szoktatok reggelizni a fogyókúra időszakában?
Az én reggelim eddig kimerült a vajas kenyérben, szendvicsben, péksütiben... Most, hogy változtatni szeretnék, fogalmam sincs, hogy mit ehetnék reggelire :S
Ma zabpelyhet ettem tejjel, de ezt már most unom, nem ehetem minden nap ezt :D
Köszönöm :)
Jöhet még pár ötlet esetleg
én legtöbbször tojást reggelizek egy zsemlével
1500 kalória a napi keretem,három tojást szoktam megenni,vagy két tojást egy virslivel
a munkahelyemre is viszem az előző nap sütött rántottát.ha nem tojást eszek,akkor zsemlét sonkával és light sajttal,zöldségekkel,esetleg egy kefírrel.mióta fogyózom nagyon kívánom a kefírt,szinte minden nap eszek egyet,pedig nem nagyon szoktam tejterméket enni a sajton kívül.
ha szereted a zabpelyhet,főzd meg tejben,édesítsd édesítővel vagy tegyél bele reszelt almát,fahéjat,vagy karikázz bele fél banánt
reggel kell a szénhidrát is,ezért is eszek minden reggel egy zsemlét
Köszi 3-as!
Nem, nem állok vissza a rossz kajákra, bocs, csak így tudtam megfogalmazni a kérdésem :D
Natur joghurtba áztatott gabonapelyhet, müzlit, zabpelyhet, gyümölcsturmixot, Túrót gyümölccsel néha teszek bele zabpelyhet is (olyankor teszek bele egy kevés tejfölt és már előző este bekeverem), gyümölcssalátát kevés tejszínnel (én verem fel, nem a flakonos), tojást, banánkenyeret, banánpalacsintát,
Kekszet, szendvicset magvas zsemlével, csirkemell sonkával és salátával, és még sorolhatnám.
Mikor mi jut eszembe. A lényeg, a mérték és a változatosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!