Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék le?

Hogyan fogyhatnék le?

Figyelt kérdés
Hogy fogyhatok le ha szeretem a csokit és a péksütit? 155 cm 134 kg 14/L

2015. júl. 13. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy életmódot változtatsz, és minden ilyen, mint péksüti és csoki elfelejted nagy ívben, ha le akarsz fogyni.

Mellette mozogj rendszeresen.

A fogyáshoz sok kitartás, akaraterő és türelem szükséges.

Ha nem vagy képes lemondani a nasikról, azért, hogy lefogyj, akkor ne is kezdj hozzá.

Tényleg ennyi kg vagy? :O Nagyon, de nagyon sürgős életmódváltást ajánlok neked, segítséggel!

2015. júl. 13. 18:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Ekkora súly már nem veszélyezteti az egészséget? Az osztálytársam 120 kiló körül van, 185 centi, és ő is már úgy néz ki mint 1 szumó birkózó szinte.
2015. júl. 13. 18:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Szereted -> nem jelenti azt, hogy enned is kell :)

Amúgy kalóriadeficites táplálkozással fogyhatsz, ebbe elvileg belefér a cukros csoki és a cukros-lisztes péksüti is.

Persze hogy ezek mellett hasznos ételt tudsz-e még enni, és fogyni az jó kérdés. De nem ezt kérdezted.

2015. júl. 13. 18:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Elfeledtem. 134 kiló 14 év, hormonzavarod van (beteg vagy).

Kalóriadeficit a betegség miatt lehet, hogy kimondottan nehézkes.

Válassz, szarul eszel de nem fogysz, vagy úgy eszel hogy meggyógyulj, fogyni is fogsz, jó út ez, de pl. a gluténos péksütik nem biztos, hogy játszanak benne.

De pl. gluténmentesen is lehet péksütit készíteni és cukormentesen is csokit. Vagy pl. a te súlyod nem a cukorfogyasztással függ össze (vagy igen) tehát némi étcsoki nem sokat számít nálad, nem attól vagy 134 kiló.

2015. júl. 13. 18:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Kb 70 kg-t le kellene fogyjál az meg nem kicsi ! Édességet egyáltalán nem ajánlott hogy egyél ! Ajánlom hogy kérj segitséget !
2015. júl. 13. 19:24
 6/7 anonim ***** válasza:

De kitől kérjen?

Ekkora túlsúlyból vagy könnyű vagy nehéz fogyni. Adott esetben bármely dietetikus segíthetne neki aki belövi 2000 vagy 1500 kcal alá az étrendjét.

Másfelől viszont az egészségi problémáján ki segíthetne? Ehhez meg alig van ember aki hozzáértő is, de elérhető is.

2015. júl. 13. 19:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Nézd, kérdező, én is hedonista vagyok és szeretem a hasam, de ekkora túlsúly harmadánál már nagyon elszántan tepernék, hogy fogyjak... Ne tedd tönkre az egészségedet már ilyen fiatalon, egyebekről nem beszélve.

Ijesztő, milyen gyorsan tudnak egyesek hízni. Tuti van valami gond a háttérben, fizikai vagy lelki.

Nem egy kis csokitól hízik az ember. De egy komoly cél miatt simán le lehet mondani róla. Vagy nem simán, de le lehet. Akkor hagynám, ha kis mennyiség lenne és elhagyásával extrém irritált állapot... Inkább kis csoki és amúgy rendes étrend.

2015. júl. 13. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!