Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Stria halvanyitása?

Stria halvanyitása?

Figyelt kérdés
Tudom hogy teljesen nem tüntethető el, de ha mondjuk a combom tövéné van akkor ha eddzek rá és feszes lesz a combom, akkor halványabb lesz? Vagy milyen tanácsot tudnátok adni hogy szebb legyen?
2015. júl. 13. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Majd az idő megoldja. Nincs az a csodaszer/csodamódszer, amitől szebb lesz, csak az idő múlása...
2015. júl. 13. 18:15
 2/3 anonim válasza:

Nekem a fenekemen van. Tornázok rá, hogy jobban nézzen ki. Én voltam vele bőrdokinál is. Ő egy Babe terméket írt fel, ami terhességi csíkokra van (striákra), de vala 9000Ft körül volt és forgalom váltás is volt így nem kutattuk fel az összes gyógyszertárat. :DD Nekem régebbi striáim vannak így halványodnak szépen lassan. Visszamentem a bőrdokihoz és azt mondta, hogy kenegessem contractubex-el. Vény nélkül kapható. valami 2000ft körül van egy pici, reggel és este is kenhetsz, de csak vékonyan. Ez a szer hegekre van, de sokan mondták, hogy halványítja a striákat pár használat után. :) Én is most fogom megvenni.

Sok sikert! :D

2015. júl. 13. 18:52
 3/3 anonim válasza:

Előző vagyok:

Mármint pattanás utáni hegere. De nagyon jó a striára is :D

2015. júl. 13. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!