Szedjek valamit, hogy fogyás után a bőröm ne lógjon? Vagy van valami jobb ötletetek?
"Próbàltam siettetni a fogyókúràt (heti1-2 kg -)hogy ezt a 30 kilót fél év alatt leadjam, de rà kellett jönnöm, hogy ha évekig voltam kövér azon a pàr hónapon nem múlik semmi"
Ez egy nagyon okos gondolat és pont ezért nem fog lógni a bőröd. Ha mozgással és egészséges kajával fogysz le akkor nem lesz gond.
Soha ne szedj semmilyen kapszulat! Csabito, hogy annyi mindent igernek, de ha mar kiadtal ra szaz ezreket, rajossz, hogy az egyetlen, ami szamit, az a sport. Tapasztalatbol mondom :)
Egyebkent en is most kezdtem el edzeni egy hete, de ma valtok egy ujfajta edzesmodra :) Nekem is 30 kilo foloslegem van :((
Egyebkent szerintem az elso es legfontosabb, hogy elfogadd, hogy 1-2 honap alatt ha belepusztulsz se fogsz leadni 10 kilot. Amiota ezt sikerult elfogadnom, sokkal jobb erzes minden nap atoltozni edzo cuccba :)
Ez a nivea jo otlet, el is felejtkeztem az enyemrol.
Keep it, Girl! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!