Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szedjek valamit, hogy fogyás...

Szedjek valamit, hogy fogyás után a bőröm ne lógjon? Vagy van valami jobb ötletetek?

Figyelt kérdés
Már ha egyàltalán hasznàlna bàrmit is, kollagén kapszulàra gondoltam. Vagy ez felesleges lenne? Hàtha segìtene a feszesítésben,és , hogy ne jelenjenek meg új striák. Mert amit jelenleg csinàlok, nem tudom elég e lesz. Mert 105kilóról indultam, 75-nél màr boldog lennék. (60 a cél) Próbàltam siettetni a fogyókúràt (heti1-2 kg -)hogy ezt a 30 kilót fél év alatt leadjam, de rà kellett jönnöm, hogy ha évekig voltam kövér azon a pàr hónapon nem múlik semmi. Úgyhogy próbàlom a heti fél max 1 kiló fogyást tartani. De a bőrömet féltem, hogy ne legyen csúnyàbb így is rettenetesen sok stria van rajtam. De mindenhol.166cm vagyok.. 24 Éves. Annyit tudok tenni a bőrömért, hogy napi fel óràt dvdre mozgok, fél óràt àlltalam vàlasztott mozgàssal töltök, könnyebb fizikai munkàt végzek, így legalàbb nem ülök egész nap, a mozgàssal nincs bajom az étel a legnagyobb kihìvás,mert sokszor elcsábulok egy egy csokinak, fagyinak.. ezenkìvül minden nap 2x testapolózom magam, reggel dove-t hasznàlok, este nivea q10 testàpolót. Azt mondtàk kezdjek el spórolni műtétre, és most félek. A felkaromon van elég sok felesleg attól tartok az nem lesz feszes, a hasam is nagy, és a belső combom is valószínű elég löttyedt lesz. Az egyetlen amit nem birok csinálni az a hideg- meleg vizes zuhany.

2015. ápr. 12. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha szépen lassan fogysz, és mozogsz hozzá rendszerese, akkor nem lesznek ilyen problémáid. Igyál sok vizet, egyél sok gyümölcsöt, és rendszeresen használd továbbra is a testápolókat. Hetente egy masszázs is segíthet, hogy megdolgozza az uzmaid mindenhol, és ne legyen petyhüdt a bőröd. Figyelj oda minden testrészedre, és lassan de folyamatosan fogyj. Nem kell ide semmilyen műtét :) akiknek ezekre szükségük van, azok nem mozogtak, hanem csak a diétától fogytak le. Sok sikert továbbra is, hogy elérd a célod! :)
2015. ápr. 12. 19:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyos vagy remélem ìgy lesz!!
2015. ápr. 12. 19:22
 3/5 anonim ***** válasza:

"Próbàltam siettetni a fogyókúràt (heti1-2 kg -)hogy ezt a 30 kilót fél év alatt leadjam, de rà kellett jönnöm, hogy ha évekig voltam kövér azon a pàr hónapon nem múlik semmi"

Ez egy nagyon okos gondolat és pont ezért nem fog lógni a bőröd. Ha mozgással és egészséges kajával fogysz le akkor nem lesz gond.

2015. ápr. 12. 19:46
 4/5 anonim válasza:

Soha ne szedj semmilyen kapszulat! Csabito, hogy annyi mindent igernek, de ha mar kiadtal ra szaz ezreket, rajossz, hogy az egyetlen, ami szamit, az a sport. Tapasztalatbol mondom :)

Egyebkent en is most kezdtem el edzeni egy hete, de ma valtok egy ujfajta edzesmodra :) Nekem is 30 kilo foloslegem van :((

Egyebkent szerintem az elso es legfontosabb, hogy elfogadd, hogy 1-2 honap alatt ha belepusztulsz se fogsz leadni 10 kilot. Amiota ezt sikerult elfogadnom, sokkal jobb erzes minden nap atoltozni edzo cuccba :)

Ez a nivea jo otlet, el is felejtkeztem az enyemrol.

Keep it, Girl! ;)

2015. ápr. 13. 07:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást, remélem így lesz és sikerülni fog :) Mert már látom magamon, hogy formásodok, úgyhogy reméljük minden oké lesz :)
2015. ápr. 18. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!