Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miert alakuktak ki a striak a...

Anonimenono kérdése:

Miert alakuktak ki a striak a combomon? Valami hatekony gyora modszert tudtok ajanlani? 16L

Figyelt kérdés
Sziasztok. 16 eves vagyok Lany . Mostanaban eleg sokat hiztam kb 60 kg vagyok tudom ez is befolyasolja. Nagyon szomoru vagyok egesz nyaron egy rovidnadragot is szegyenlek felvenni. nem hogy bikinit.:( valaki segitsen,valami tanacs esetleg krem ami bevalt..Surgos lenne

2015. máj. 25. 12:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem fogsz neki örülni, de ezeket teljesen eltüntetni nem lehet, még az agyonreklámozott kencékkel sem. Idővel elhalványodnak, ami most piros, az később ezüstfehér lesz... Illetve speciális kezelésekkel (nem otthoni módszerek) halványíthatók.

Azért vannak, mert hirtelen híztál, és a bőröd nem tudta követni, ezért a kötőszövet bereped, vagy elszakad.

2015. máj. 25. 12:48
 2/7 anonim ***** válasza:
2015. máj. 25. 12:48
 3/7 anonim válasza:

Szia!

Sajnos csak orvosilag lehet eltávolítani vagy enyhíteni. Minél hamarabb mész annál hatékonyabb a kezelés. A krémek semmit nem érnek, ne költs rá.

Védekezni se nagyon lehet ellenük, ez egy adottság.. valakinek élete végéig egy darab sem lesz akármennyit hízhat, valakinek pedig már egy enyhe nyúlástól is szakadozik.

Amit tenni lehet a megelőzésért az maximum a sok folyadékbevitel, vitaminok, ásványi anyagok. Minden ami a bőr épségét szolgálja.

Én 180cm, 70kg vagyok(soha nem is voltam több) és tele van a combom meg a hátam is. 21/f

2015. máj. 25. 12:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Előbb kellett volna gondolkodni. Amikor nyomattad a szemét kaját
2015. máj. 25. 23:13
 5/7 anonim válasza:

Nyugi!túl fogod élni! Tavaly 40 kg voltam, most 157 kg vagyok! ;) szted mennyire vagyok striás? 60 kg az semmi!

16/l 157 kg 157 cm

2015. máj. 27. 14:20
 6/7 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat,23:13as de rendes vagy hallod.:) de most oszinten egyik etel sem egeszseges..max a salatak..de nem akarok nyul lenni.

meg nem habzsolom az edessegeket csak az a baj hogy az egesz csaladom tulsulyos ev en azert szeretnek vigyazni az alakkmra..es ezek a lila csikok...undoritoak:(

2015. máj. 28. 09:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Sok sok vizet igyál, s elmúlik a vörös
2015. jún. 10. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!