Ha 15 évesen fogyok 25kg-ot, lógni fog a bőröm?
Eddig -10kg-nál tartok, még 15 hátra van, eddig nem vettem észre, hogy lógna a bőröm, de még a nagy része hátra van.
Természetesen lassan, megfelelő étkezéssel, megfelelő mozgással akarom leadni. Még a nyáron olyan 8-10 kg-t szeretnék fogyni, a többit pedig utána, hogy kb karácsonyra legyen megfelelő. Mit gondoltok? Illetve a melleim lógni fognak? Esetleg van rá lehetőség, hogy még nőni fognak és 'kitöltik' a bőrt?
Előre is köszönöm a válaszokat, minden normálisra megy a zöld pacsi. :)
14(nyáron leszek 15) /L
170cm, 75kg
Nem, még sokat fogsz nőni, formálodni.
Sportolj sokat
Ezt nem lehet tudni, de igen fiatal vagy.
Én 38 vagyok, eddig -20 kiló, lógás nincs (a hasam viszont most változik sokat, még hátravan egypár kiló), a mellem mérete semmit nem változott, most se kicsi, pedig nekem aztán mindegy lenne. A mellméret persze sokaknál csökken.
Ha szép szolid tempóban, egészségesen, mozgással is fogysz, akkor megteszed, ami tőled telik, a fiatalságod mindenképp előny, reméljük a legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!