Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » S. O. S Az anyám 110kg és...

S. O. S Az anyám 110kg és 167cm. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2015. júl. 11. 21:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Orvosával beszélj, hogy ő mit tanácsol.
2015. júl. 11. 21:25
 2/14 anonim ***** válasza:
Kezdetnek egy új étrend nem lenne rossz, például megvonod a hizlaló kajákat, aztán fokozatosan hozzá lehet szoktatni a sportosabb élethez. Mozogjon napról napra többet.
2015. júl. 11. 21:26
 3/14 anonim válasza:
Orvosi segítség nélkül semmit ne csinálj. Vannak betegségei? Szed gyógyszereket?
2015. júl. 11. 21:28
 4/14 anonim válasza:

Miből gondolod, hogy engedni fogja, hogy sportra, vagy étrend változásra fogd?

Amíg ő nem szánja rá magát, addig nincs az az isten, hogy te ebbe bele tudj szólni. Vagy talán mozgásképtelen, és te viszed neki az ételt?

2015. júl. 11. 21:32
 5/14 anonim ***** válasza:
40%
Miért kellene neked csinálnod ezzel kapcsolatban bármit is...?
2015. júl. 11. 21:50
 6/14 anonim ***** válasza:
Próbáld rávenni, hogy méresse meg a vércukrát.
2015. júl. 11. 21:52
 7/14 anonim ***** válasza:
Te semmit. Max beszélgess vele, és ha ő szeretne változtatni, akkor segíts neki.
2015. júl. 11. 23:27
 8/14 anonim ***** válasza:

Itt neki kell lépnie, máshogyan úgyse fog menni, hacsak nem egy extrém befolyásolható valaki. Max. finoman, kedvesen elbeszélgetsz vele, hogy szeretnéd, ha jobban érezné magát és egészségesebb lenne még sok évig s ezért nem ártana tenni is... Illetve Te ismered, Te tudod jobban, hogy milyen megközelítés fekszik neki.

Az én párom anyja friss cukorbeteg, néha beszélek táplálkozásról, de attól még nem tudom megakadályozni abban, hogy sokszor annyi szénhidrátot egyen, mint mondjuk én. Jó, én nem eszem sokat, de egy cukorbetegnek különösen hasznos az ilyesmi. Persze nem mindenki képes drasztikus váltásokra, én mondjuk az voltam, de vannak másféle emberek.

Mindenképpen az adott ember ízléséből kéne kiindulni, mert olyan nincs, hogy valaki elvan a kedves ételeivel, aztán Te majd ráerőltetsz egy étrendet, ami gyökeres változtatásokat jelent. Az emberek ezt nem szeretik. Nagyon erős belső késztetés kell ahhoz.

A finom változtatások más lapra tartoznak, de biztos vagyok benne, hogy sok embernél ezek is csődöt mondanának, nem akarnak változtatni semmit és kész. Ekkor nem igazán lehet mit tenni.

2015. júl. 12. 00:08
 9/14 A kérdező kommentje:
A fogyasztó turmix mennyire hasznàl?
2015. júl. 12. 14:10
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Te hüyébb vagy, mint gondoltam. Fogyiturmix... apám, segíts meg!
2015. júl. 12. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!