Ti miből csináljátok a zabkását?
az elsőben tuti van hozzáadott cukor ezért az szóba sem jöhet.
a másodikból szoktam az apró szemű változatot ha éppen ez nem kapható-
mert alapvetően mindig ezt veszem.
és nem kását szoktam mert a tej tönkretenné az egészet ,egészségtelenné tenné.
tojásproteinnel szoktam összekeverni.
40g zab 30g protein arányban.
"Cukor hozzáadása nélkül készült, gondosan válogatott alapanyagokból készült müzlikeverék."
Ezt írja az első. :)
Kérdező, ha zabkását akarsz, akkor ne müzlikeverékből csináld :D kísérletezhetsz azzal is, de valószínűleg sok plusz cukor, és a zabon kívül más egyéb dolgok is vannak benne. akár sarat is megfőzhetsz vízzel, csinálhatos, de akkor az már nem zabkása :D
sima zabpehelyből a legegészségesebb.
(bocsi, most nézem, hogy nincs benne plusz cukor :)
de ettől függetlenül tartom amit írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!