A rágózás és a hullahopp karikázás segít kicsit lefogyni?
Igazábol nem azt momdom h fogynom kéne hanem csak egy kicsit szeretném h laposabb legyen a hasam. Más testájékon nincs bajom magammal sőt. Szoval ma egesz nap szint rágoztam es nem is ettem sokat csak gyumolcsot es egy szendvicset meg fagyit ettem ez nekem nem sok hiszen rendszeresen sportolok,kezilabdazok heti 5 edzes es hetvegen 1-2 meccs de mar tobb mint masfel honapja vege az edzeseknek es csak agusztusban kezdodnek el ujra. Ev kozben semmi bajom nincs a hasammal de most kicsit van... Szoval segitsetek kerlek nekem. A hullahopp karikazas vagy a ragozas vagy mindketto segit nekem h lapos hasam lehessen?
A valaszokat elore is nagyon szepen koszonomm.
Ne rágózz..A rágózás átveri a gyomrodat,ugyanis rágni rágsz,de étel nem jut a gyomrodba,ettől hamarabb éhes leszel,szóval ez biztosan nem segít.Mást nem tudok ajánlani sajnos,ezzel a problémával én is küzdök,hogy picit nagy a hasam.(Mondjuk a nagy has is relatív dolog:) )
17L
nekem segít a rágó elnyomni az éhséget v a nassolási vágyat, ráadásul a bélműködést is gyorsítja
a lényeg viszont az, h. mit es mennyit eszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!