Vannak itt anorexiások?
Figyelt kérdés
Kövér vagyok, egy kis segítségre, tanácsokra lenne tőlük szükségem, étkezés terén. És tudom, h betegség, aki szekálna, ne irjon!2015. júl. 1. 14:30
1/9 anonim válasza:
Halálos kimenetelű pszichés betegektől akarsz tanácsot? Hány centi hány kiló, enélkül semmibe bele se érdemes kezdeni.
2/9 anonim válasza:
az egészséges életmód már nem divat... fogyhatnál úgy, hogy k..va jó kajákat eszel, csak ugye ahhoz receptet kellene nézni, meg tenni is a jobb életért valamit.. ha ilyen hülye vagy, meg is érdemled, hajrá.
3/9 anonim válasza:
Pontozz le nyugodtan, aztán menj elmeorvoshoz! :(
4/9 anonim válasza:
Én az voltam, jelenleg normális a súlyom. Ez egy nagyon komoly betegség, nem csak magunkat tesszük tönkre, hanem a környezetünket is.
Miért nem olyanoktól kérsz tanácsot, akik egészségesen fogytak le?
5/9 anonim válasza:
Nekem írhatsz privátot. Le lehet pontozni de ha érdekel én elmondom neked miket tettem magammal ami miatt lefogytam.
6/9 anonim válasza:
Első, mi az ea "halálos kimenetelű pszichés beteg"?
Kérdező: egyél kevesebbet (főleg a lisztes-cukros dolgokból) és mozgj többet.
7/9 anonim válasza:
Az, hogy anorexiába kb 20% szó szerint belehal.
8/9 anonim válasza:
Igen, 20%-a egyszerűen belesorvad, vagyis meghal. És ebben az a legszarabb, hogy amikor már megjön az esze a gyógyuláshoz, késő - a tápanyaghiánytól olyan súlyosan károsodnak a szerveik, hogy hiába esznek, nem élik túl. 100%-osan meggyógyulni amúgy nem lehet. Aki egyszer belelovalta magát ebbe az "agybajba", soha nem lesz már olyan mint akinek soha nem volt étkezési zavara. Pont úgy működik mint a drog. Még ha abbahagyja is a fogyasztó, örökké megváltoztatja a személyiséget és nem jó irányba.
9/9 anonim válasza:
Nekem írhatsz, van pár tippem, normál tippek, amiket lehet jól használni, csak én túlzásba vittem... De szívesen segítek neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!