Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az anorexiasok mennyi idő...

Az anorexiasok mennyi idő alatt fogynak olyan sokat?

Figyelt kérdés
Nem vagyok anorexias csak erdekelne. Előre is köszi a valaszokat.

2015. jún. 23. 23:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát az az alapsúlytól és a fogyókúra ütemétől függ. Általában fél év.
2015. jún. 24. 00:08
 2/7 anonim ***** válasza:
64%

Hamar. 1 hónapig bírod kb. táplálék nélkül.

Utána jön a kórház.

2015. jún. 24. 01:04
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
De az 1 hónapig koplalás az már nagyon beteges. És utána 3x annyit felszednek.
2015. jún. 24. 12:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Látom, van, aki nem látott még évek óta anorexiásokat... Nem kövérek s akkor extrém finom voltam.

De nem tudom, mennyi idő, nyilván változó, kezdősúly, koplalás foka, anyagcsere sebessége...

Egy hónap alatt lehet fogyni akár 10 kilót is, ha nem is akárkinek, de ahogy csökken a testsúly, ez nyilván lassul, a kisebb testnek élből kevesebb energia kell és a test egyre inkább küzd az életben maradásért, lelassít mindent, amit tud... Ezzel együtt is kész csoda, hogy meddig bírják húzni egyesek brutálisan rossz táplálkozással, bár inkább a táplálkozás szinte teljes hiányával. Csodálatos a testünk, sajnálom, hogy a legtöbben nem vigyáznak rá eléggé, a durvább anorexiások pedig aztán különösen nem.

2015. jún. 24. 13:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Én 2 hónap alatt fogytam le 17 kg-t, úgy hogy a legmagasabb súlyom szerint vékony voltam. (egy 120 kilós embernek könnyedén lejön heti 2-3 kg, mert neki van miből fogynia).
2015. júl. 20. 11:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Előző voltam, csak hazzászólnék az egyik előző kommenthez, én pl nem híztam vissza 1 dekát sem, pedig 4 hétif heti 1 citromot ettem, most meg 1600-1800 kalóriát eszek naponta
2015. júl. 20. 11:04
 7/7 anonim ***** válasza:
74%
Én 2 hónap alatt fogytam 18kg-t, nem 100 kilós zsírdisznó voltam eredetileg sem, 18-as volt a bmi-m, ami egy egészséges súly volt. Azóta elkezdtem enni, és nem híztam semmit. Pedig akár napi 1600-1800 kalóriát is eszek naponta. Szóval nem igaz, hogy ha koplalsz egy ideig, utána visszajönnek a kilók.
2015. aug. 18. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!