Az anorexiások hány nap alatt fogynak le kb. 5kg-ot h ha
alig esznek?
Figyelt kérdés
én egy anorexiás tünetü lány vagyok nem vagyok se kövér se vékony!!! már 4.napja alig eszem de még nem fogytam ez normális? vagy még most fogok?(vagy esetlegmég csináljam még egy hétig)
Attól félek még h ha megint elkezdnék normálisan enni akkor sokat híznék! mert végülis 4 napig alig ettem!! SEGÍÍTSETEK !! VÁROM A HELYES VÁLASZOKAT!!És ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!
Azért nem fogysz, mert a szervezeted tartalékoló üzemmódra kapcsolt. Azt hiszi az éhezés oka nem direkte, hanem mondjuk nem áll rendelkezésre ennivaló.
Ne is haragudj, de így fogyni a legnagyobb állatság. Annyira tönkre fogod tenni a tested, hogy évek múlva örülnél, ha lenne egy időgéped és az eszedhez kaphatnál időben.
Felejtsd el ezt a koplalást, használd az agyad! Egyél egészségesen és SPORTOLJ.
2008. okt. 30. 11:27
2/16 A kérdező kommentje:
de ha nem eszem akkor mért nem fogyok????????? ha fogynék 5 kilót ..már nem csinálnám ezt a koplalást!!!
2008. okt. 30. 11:34
3/16 anonim válasza:
koplalással nem fogsz lefogyni. MOZGÁSSAL viszont tudnál. koplalsz hetekig, hónapokig utána eszel két falatot és olyan szinten fognak visszajönni a kilók.. és egyéb szövődményei is lehetnek ennek a hülyeségnek.
2008. okt. 30. 11:51
4/16 anonim válasza:
Olyan nehéz felfogni, hogy azért nem fogysz, mert már nincs miből?! Gondolom a szervezetd már rég elbontotta az izmot, a zsírt, meg mindent ami nem létfontosságú, max a szerveid maradtak mint tartalék tápanyag. Ha tovább éhezel az is sorra kerül, ne aggódja, csak akkor már lehet az orvosok se tudnak majd segíteni rajtad...
2008. okt. 30. 11:56
5/16 anonim válasza:
Ezt most hagyd abba, amíg még teheted!!! Tudod, én meddig bírtam? 1 évig. Az eredmény: csont és bőr voltam, kimaradt a menszeszem, és a végén mindentől híztam, attól is, amitől elvileg nem kellett volna. Most, másfél év után ott tartok, hogy majdnem visszaszedtem minden feleslegemet, de ez kellett ahhoz, hogy újra beálljon a ciklusom. Most, egészségesen táplálkozom és sportolok heti 5ször. Muszáj, mert ha megint 600 kalórián lennék, azt nem bírnám sokáig, aminek a következménye az lenne, hogy még kövérebb lennék és teljesen, valószínűleg egy életre tönkretenném a hormonháztartásomat. Elértem arra a pontra, amikor már nem akarok gyorsan lefogyni, csak egészségesen, hogy azt aztán meg is tudjam tartani. De ehhez idő, türelem és kitartás kell!!!
2008. okt. 30. 12:29
6/16 anonim válasza:
ne feltétlenül a koplalás segít hanem a sok, rendszeres mozgás és izzadás. Este után semmi kaja és ok.
2008. okt. 30. 13:26
7/16 A kérdező kommentje:
amit itthon is eltudok végezni mozgás az jó? és kb hány percet kell h be induljon a zsírégetés?
2008. okt. 30. 13:35
8/16 anonim válasza:
valami kemény tórna jó, de az izzadáson van a hangsúly. van boxoló aki ugy fogy hirtelen hogy nagyon felöltözik fűtés magasra törölköző a nyakba hogy ne jusson ki sehol a ruhába a meleg. és még takaró is. és mondjuk rá lehet segiteni mocorgással.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!