Az anorexiások hány nap alatt fogynak le kb. 5kg-ot h ha alig esznek?
Figyelt kérdés
én egy anorexiás tünetü lány vagyok nem vagyok se kövér se vékony!!! már 4.napja alig eszem de még nem fogytam ez normális? vagy még most fogok?(vagy esetlegmég csináljam még egy hétig)
Attól félek még h ha megint elkezdnék normálisan enni akkor sokat híznék! mert végülis 4 napig alig ettem!! SEGÍÍTSETEK !! VÁROM A HELYES VÁLASZOKAT!!És ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!
2008. okt. 30. 11:03
11/16 anonim válasza:
Mennyi ido kell hogy beinduljon a zsiregetes? Probald ki es meglatod: fuss mindennap 1 orat, es ugralokotelezz napi 40 percet. Majd meglatod milyen hamar lesz eredmenyed. De nem hiszem hogy tudod ezt csinalni, hiszen azt irod hogy anorexias tunetu lany vagy. Azert sok sikert!
12/16 anonim válasza:
Látom ma már többször bepróbálkoztál ehhez hasonló kérdésekkel...nos, az, hogy 4 napja alig eszel, még nem anorexiás tünet. Azt se várd, hogy pár nap koplalás után látványosan lefogysz. Az anorexia és más, étkezési zavarok hónapok, de inkább évek alatt kialakuló, pszichikai hátterű betegségek. Szépen menj el a boltba, és rakj be a kosaradba 5 kg kristálycukrot. Mit gondolsz, ekkora súly egy kis nemevéstől leolvad?Ha fogyni akarsz, mozogj és tarts könnyű diétát. Ha nem akarsz kimozdulni otthonról, vegyél egy fitnesskazit. Sok szerencsét, és felejtsd el ezt a hülyeséget az anorexiával.
13/16 anonim válasza:
Béres Alexandra: Új kihívás. c. DVD. Minden nap.
Adj magadnak 7 napot, csináld minden nap! 1 órát vesz igénybe. Na, az lesz a zsírégetés. Sok sikert!
De mozogni csak energiával lehet, úgyh kezdj el enni, sok gyümölcs, zöldség, sovány joghurt, reggelente barna kenyér pirítva, csirkemell, pulykamell oliva olajban sütve, hal, puffasztott rízs szeletkék, gépsonka!
14/16 anonim válasza:
hülyelány... szerintem még koplalgass pár hétig, hátha kialakul majd egy jó kis gyomorfekély, a szervezeted hogy tápanyaghoz jusson talán lebontja a szívizmaidat is...
15/16 anonim válasza:
5 kilót nagyjából 3 nap alatt leadhatsz, 5 nap alatt akár 7 kilótól is megszabadulhatsz. egy nagy adag keserűsós vízzel kell indítani, minden nap 2zer infraszaunába menni, és naponta csak egyszer enni, párolt lazacot sima ruccolával, vagy gőzölt spenótlevelekkel. és naponta max fél litert inni.
16/16 anonim válasza:
szerintem keress pasit és dugjtatok egy héten át mindennap 10X! -12kiló egy hét alatt és ettem. 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!