Ha úgy van, hogy aki nem eszik elegendő kalóriát, annak elkezd raktározni a teste, akkor az anorexiások hogyhogy fogynak mégis? (én nem vagyok anrexiás)
Múltkor volt erről egy műsor a tévében.Mértek náluk BMI-t kb 17-18 volt,meg testzsírt 28-30%-elhízás-.
Az izomtérfogat csökkent csak a fehérjemegvonás miatt főleg.Csont és zsírból álltak.
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
azért ez nem teljesen igaz :) az izom könnyebb mint a zsír :)
sztem inkább olvasgass ezen az oldalon, de tanácsokat ne nagyon adj! azt hittem az agyam eldobom ettől :D:D::D:D:D:D:D
egyébként a válasz (sztem)
egy normál ember ha el kezd koplalni igen, amint táplálékot kap a szervezete, cukor, szénhidrát, azt egyből tartalékolja, mert "fél" hogy ínséges idők vannak, és az a fontos, hogy a belső szerveket táplálni tudja. viszont a koplalástól kialakult farkaséhség miatt 1-2 hét után egy "normális" ember (jó vannak kivételek, de előbb-utóbb ők is ezt csinálják) kizabálja a hűtőt v titokban fogja a többszörösét enni és ezért hízik vissza többet mint amit leadott!
egy anorexiás nem hetekig- hónapokig csinálja amit csinál, hanem évekig. egy hússzelettől rosszul lesz ezért nem is eszi meg, mivel undorítóan dagadtnak látja magát. lényegében ezért semmi olyan nem visz be a szervezetébe amit raktározhatna, és mivel nem is eszik ezért szinte az összes zsír és izom szövetet feldolgozza a szervezet, és az anorexiások azért is tudnak belehalni, mert szép lassan (el és) kiszáradnak.
remélem értelmesen el tudtam mondani neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!