Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha úgy van, hogy aki nem...

Ha úgy van, hogy aki nem eszik elegendő kalóriát, annak elkezd raktározni a teste, akkor az anorexiások hogyhogy fogynak mégis? (én nem vagyok anrexiás)

Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 22:44
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Múltkor volt erről egy műsor a tévében.Mértek náluk BMI-t kb 17-18 volt,meg testzsírt 28-30%-elhízás-.

Az izomtérfogat csökkent csak a fehérjemegvonás miatt főleg.Csont és zsírból álltak.

2010. nov. 4. 22:52
 2/8 anonim ***** válasza:
bizony.. kevés kaja valóban = fogyással.. csak szeritnem kvára nem mindegy hogy miből fogysz :) koplalással lehet csökken a súlyod, és a méreteid is, de úgy fogsz kinézni mint egy teleszrt nadrág.. míg ha sportolsz és normálisan eszel fész alakod lesz, bár nem fogod a mérleg alját piszkálni mivel az izom nehéz
2010. nov. 4. 23:12
 3/8 anonim ***** válasza:
*feszes.. nemtudom hogy lett fész belőle :D
2010. nov. 4. 23:13
 4/8 anonim ***** válasza:
10%
azért ez nem teljesen igaz :) az izom könnyebb mint a zsír :)
2010. nov. 5. 00:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

azért ez nem teljesen igaz :) az izom könnyebb mint a zsír :)

sztem inkább olvasgass ezen az oldalon, de tanácsokat ne nagyon adj! azt hittem az agyam eldobom ettől :D:D::D:D:D:D:D

egyébként a válasz (sztem)

egy normál ember ha el kezd koplalni igen, amint táplálékot kap a szervezete, cukor, szénhidrát, azt egyből tartalékolja, mert "fél" hogy ínséges idők vannak, és az a fontos, hogy a belső szerveket táplálni tudja. viszont a koplalástól kialakult farkaséhség miatt 1-2 hét után egy "normális" ember (jó vannak kivételek, de előbb-utóbb ők is ezt csinálják) kizabálja a hűtőt v titokban fogja a többszörösét enni és ezért hízik vissza többet mint amit leadott!

egy anorexiás nem hetekig- hónapokig csinálja amit csinál, hanem évekig. egy hússzelettől rosszul lesz ezért nem is eszi meg, mivel undorítóan dagadtnak látja magát. lényegében ezért semmi olyan nem visz be a szervezetébe amit raktározhatna, és mivel nem is eszik ezért szinte az összes zsír és izom szövetet feldolgozza a szervezet, és az anorexiások azért is tudnak belehalni, mert szép lassan (el és) kiszáradnak.

remélem értelmesen el tudtam mondani neked.

2010. nov. 5. 07:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
az izom könyebb mint a zsír?XDDD tesem lehetsz túl izmos ha ez a véleményed
2010. nov. 5. 07:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Néhány emberben az agyvelő is könnyebb mint a zsír.
2010. nov. 5. 12:14
 8/8 anonim ***** válasza:
0:44es vagyok. bocsánat, ha hülyeséget mondtam, én pár helyen ezt olvastam, és tulajdonképpen nem tűnt lehetetlennek... de aztán belegondoltam, hogy baromság XD bocsi mégegyszer :)
2010. nov. 5. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!