Anorexiasok! Ti hogyan titkoljatok otthon, hogy nem esztek?
Sehogy. Nem tartják számon, hogy mit eszek.
Te viszont első teljesen hülye vagy. És nem azért, mert nem eszel. Az a te dolgod. A szüleid viszont elmennek dolgozni, megveszik a drága ételeket Te pedig kidobálod a kaját meg a kutyának adod. A kutyának különben sem való kenyér. Nem szégyelled magad? Szó szerint anyaszomorító vagy.
1. vagyok:
Nem mindenkinek megértőek a szülei, nem mindenkinél fogadják el és segítenek. Konkrétan nekem sosem segítettek, hanem állj talpra magadtól, nem lesz mindig valaki aki fogja a kezed. Ha megtudná anyám, kapnék talán 1-2 pofont, hogy észhez térjek, ennyi lenne.
Mikor kipróbáltam a cigit, megérezték rajtam, konkrétan apám akkora pofont lekevert, hogy neki estem az ágynak és ömlött a vér az orromból és a számból. A válasz az volt, hogy nah ebből egy életre megtanulod, hogy nem kell dohányozni.
"kenyeret odaadom a kutyának"
Légyszi ne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!