Anorexiasok! Ti hogyan titkoljatok otthon, hogy nem esztek?
#5, #13 és #19-es válaszoló vagyok.
Én hosszú ideig anorexiás voltam, nem szándékosan. borzalmas érzés, bár már sokan mondták biztosan. Ha fogyni akarsz, ez a legrosszabb mód.
Hogy a kaját kiszórod, átvered a családod, az csak egy dolog. De amikor már hetek óta ez megy, és olyan szintre jutsz, hogy tényleg képtelen vagy enni, hiába próbálod, csont és bőr vagy szó szerint, és már 5. napja csak pár deci vizet tudtál meginni, az ágyon nem tudsz felülni, annyira leépülsz. Én lábra állni képtelen voltam, az ájulás kerülgetett még fekve is, de nem bírtam enni akkor sem, már sírva könyörögtem, hogy vigyenek kórházba vagy bármi, mert nem bírom ezt tovább. Akkor kórházba kerültem, egy hétig nyomták belém infúzión a cukros vizet, hogy valami energiám legyen és a saját lábamon megálljak, de mikor az evésre került sor, az volt maga a pokol.
Nem azért mesélem ezt el, hogy tanácsot adjak, hanem, hogy belásd, nem tudsz ezzel lefogyni. Ha semmit sem eszel, lemegy rólad minden, de akkor örökké tartani kéne ezt, ami ugye lehetetlen, mert hamar tönkremegy a szervezeted, és belehalsz. Ha meg elkezdesz enni normálisan, nemhogy a dupláját, akár a tripláját is visszahízod. Persze valahogy ezt is el lehet kerülni, de ahhoz nagyon aprólékosan számolni kéne minden kalóriát és mozgást, és be is tartani, hogy hetente mondjuk maximum 20 kalóriával eszel többet.
kérdező te nagyon buta vagy.
ha már heti -0,1!!!! kg fogyásnak is örülnél akkor miért nem diétázol rendesen??? képzeld, én úgy fogytam le ~15 kg-t, hogy rendesen ETTEM, néha pizzát, hamburgert is, sok húst, és normálisan le tudtam fogyni, összesen ~4 hónap alatt.. számolj utána... nem 0,1 kg volt hetente, azt elárulom... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!