Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem fogyok, miert? Nem ertem.

Nem fogyok, miert? Nem ertem.

Figyelt kérdés

Tehat:

1-tol 3-ig suliba vagyok, az ido alatt megeszek 2 szendvicset. aztan egeszen 5-ig edzesem van (ott nincs sok mozgas) es edzes utan meg megyek a pajara futni, altalab 3 kort de most tobbet akarok. Hazaerek, olyan 6-kor. Otthon meg meg szoktam enni egy kicsi adag kapszota levest, vagy valamilyen fogyokuras levest. De nem sokat, csak epp, hogy ne legyek ehes, de azert ne essek ossze.

Es este ha ehes leszek, akkor 1 repa vagy uborka vagy alma. Vagy valami mas gyumolcs.

Miert nem fogyok? tul sokat eszek?

Ja es napi 60 hasizom. De tobbet akarok csinalni, csa szepen fokozatosan. Mar masfel hete csinalom es nem fogytam.

2010. márc. 2. 19:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Te húzzad le magad dagadt tokás picsä! Mással beszélj így gömböcske...
2010. márc. 2. 21:27
 12/16 A kérdező kommentje:

ha kussoljal. azt se tudod hogy nezek ki.

jol van? lehet h anorexias vagyok. te megis honnan tudod?

amugy ilyen g'ciknek semmi keresni valojuk ezen a siteon.

2010. márc. 2. 21:29
 13/16 anonim ***** válasza:

Délelőtt suliba szerintem teljesen jó a szendvics :)

Nemértem mibajotok vele:(

2010. márc. 2. 22:47
 14/16 anonim ***** válasza:
látom már megint egy IQ bajnok kérdezővel állunk szemben.azt nem értem, hogy ha esetleg valaki olyasmit ír ami neked nem tetszik miért kell ilyen alpári paraszt stílusban reagálni?? az étrended pedig nem igazán jó, akármennyire is nem tetszik. na és most jöhet a káromkodás...
2010. márc. 2. 22:48
 15/16 Daemia ***** válasza:

Többet kell enned! De nem mindegy mit! Szendvics felejtős!

Olvasd el ezt! Működik! De csak ha betartod!

[link]

2010. márc. 3. 02:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Utolsóval és a szidókkal értek egyet. 19.50es is maradjon csöndbe. Sok fehér húst, saláta se árt, napi 3-4 liter víz, kevés szénhidrát. Lehet, hogy nem tetszik hogy fikáznak, de a kajád tényleg sz*r.
2010. márc. 3. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!