Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem fogyok, miert? Nem ertem.

Nem fogyok, miert? Nem ertem.

Figyelt kérdés

Tehat:

1-tol 3-ig suliba vagyok, az ido alatt megeszek 2 szendvicset. aztan egeszen 5-ig edzesem van (ott nincs sok mozgas) es edzes utan meg megyek a pajara futni, altalab 3 kort de most tobbet akarok. Hazaerek, olyan 6-kor. Otthon meg meg szoktam enni egy kicsi adag kapszota levest, vagy valamilyen fogyokuras levest. De nem sokat, csak epp, hogy ne legyek ehes, de azert ne essek ossze.

Es este ha ehes leszek, akkor 1 repa vagy uborka vagy alma. Vagy valami mas gyumolcs.

Miert nem fogyok? tul sokat eszek?

Ja es napi 60 hasizom. De tobbet akarok csinalni, csa szepen fokozatosan. Mar masfel hete csinalom es nem fogytam.

2010. márc. 2. 19:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
56%
Szendvicsekkel akarsz lefogyni meg levessel? :D
2010. márc. 2. 19:15
 2/16 A kérdező kommentje:
Vagyis reggel 8-tol delutan 3-ig vagyok suliba. Elirtam
2010. márc. 2. 19:16
 3/16 A kérdező kommentje:
jo, de szerintem az a 2 szendvics nem sok, foleg hogy delelott eszem meg. aztan meg futni is fogok.
2010. márc. 2. 19:18
 4/16 anonim ***** válasza:
52%
2 szendvics igenis sok és szar. meg az egész diétád egy szar. Ezzel nem fogsz lefogyni. ne haragudj, de ez az igazság.
2010. márc. 2. 19:19
 5/16 A kérdező kommentje:
Joh. En tanacsot kertem es nem fikazast. Huzd le magad b@zdmeg.
2010. márc. 2. 19:23
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
19:15 és társai...ti nem tudom hol éltek, de ha edzésre jár és futni meg ilyenek, akkor mégis mit egyen, egész nap salátát? Az lesz a vége ha nem eszel semmit, hogy el fogsz ájulni és nem is lesz erőd sportolni. Egyél!! Nem azt mondom hogy mekis kaját és süteményeket, de leveseket és szendvicset nyugodtan. Ismerősöm 14 kilót fogyott le egy év alatt úgy hogy sportolt és evett, de egészségesen. A sok okoskodó meg fikázó inkább ne is írjon, mint ekkora hülyeségeket. Táplálkozni kell!!!
2010. márc. 2. 19:50
 7/16 anonim ***** válasza:

Másfél hét után nem csoda, hogy nem fogytál le, nem egyik pillanatról a másikra megy : D

Egyébként szerintem ez teljesen rendben van így, fog ez segíteni, ha csinálod rendesen :]

2010. márc. 2. 20:00
 8/16 A kérdező kommentje:
Kosznom szepen a normalis valaszokat :)
2010. márc. 2. 20:29
 9/16 anonim ***** válasza:
másfél hét. ikszdé
2010. márc. 2. 20:42
 10/16 anonim ***** válasza:

Reggel reggelizz tisztességesen, majd tízóraira jó egy szendvics. Próbálj beiktatni edzés előtt menzát (főtt, meleg ételt), mert a szendvics csak szükségmegoldás lehet. Ha hazaérsz, akkor valami könnyedebbet (joghurt, zöldség stb) Este pedig ha lehet már semmit se egyél.

Gyümölcsöt pedig inkább délután 3-ig egyél.

S igyál sok folyadékot (kb. 2-3 liter vizet vagy üres teát)

A kilók pedig lehet, hogy először egy darabig nem indulnak meg, mert kell az anyagcserének egy idő, mire átáll az új rendre. Az is lehet, hogy centikben mérhető a fogyás. De ne légy türelmetlen.

2010. márc. 2. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!