Nem fogyok, miert? Nem ertem.
Tehat:
1-tol 3-ig suliba vagyok, az ido alatt megeszek 2 szendvicset. aztan egeszen 5-ig edzesem van (ott nincs sok mozgas) es edzes utan meg megyek a pajara futni, altalab 3 kort de most tobbet akarok. Hazaerek, olyan 6-kor. Otthon meg meg szoktam enni egy kicsi adag kapszota levest, vagy valamilyen fogyokuras levest. De nem sokat, csak epp, hogy ne legyek ehes, de azert ne essek ossze.
Es este ha ehes leszek, akkor 1 repa vagy uborka vagy alma. Vagy valami mas gyumolcs.
Miert nem fogyok? tul sokat eszek?
Ja es napi 60 hasizom. De tobbet akarok csinalni, csa szepen fokozatosan. Mar masfel hete csinalom es nem fogytam.
Másfél hét után nem csoda, hogy nem fogytál le, nem egyik pillanatról a másikra megy : D
Egyébként szerintem ez teljesen rendben van így, fog ez segíteni, ha csinálod rendesen :]
Reggel reggelizz tisztességesen, majd tízóraira jó egy szendvics. Próbálj beiktatni edzés előtt menzát (főtt, meleg ételt), mert a szendvics csak szükségmegoldás lehet. Ha hazaérsz, akkor valami könnyedebbet (joghurt, zöldség stb) Este pedig ha lehet már semmit se egyél.
Gyümölcsöt pedig inkább délután 3-ig egyél.
S igyál sok folyadékot (kb. 2-3 liter vizet vagy üres teát)
A kilók pedig lehet, hogy először egy darabig nem indulnak meg, mert kell az anyagcserének egy idő, mire átáll az új rendre. Az is lehet, hogy centikben mérhető a fogyás. De ne légy türelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!