Tényleg nem ér semmit, ha naponta csak 20 percet tornázok?
Figyelt kérdés
Itt olvastam,hogy fél óra után indul be a zsirégetés. Akkor olyan,mintha nem csinálnék semmit? Diétázom is.2010. márc. 2. 18:26
1/11 anonim 

válasza:

nekem a r. réka napi 20perc popsijától csodaseggem lett, tehát igenis ér, eza 20perc a kardió mozgásra vonatkozik
2/11 A kérdező kommentje:
És a Norbi duci tréning az mi? Az jó vagy sem?
2010. márc. 2. 18:29
3/11 anonim 

válasza:

De jó az is:)) A mozgás a lényeg,hogy megszokd megszeresd.Aztán ráérsz szépen fokozatosan növelni az időt.Én is 20-30 perccel kezdtem most lazán 90percet tornázok de nem minden nap:))
Sok sikert és kitartást kívánok neked.))
Elsőnek:Nekem is bejött Réka popsija olyan hátsóm lett....:)))))
4/11 anonim 

válasza:

Mondjuk gondolom nem is 10-20kg felesleged volt.
5/11 anonim 

válasza:

Mi az a RR popsitorna? Én is csodasegget akarok :D
6/11 anonim 

válasza:

a rubint réka dvd-in lévő popsi tornák:D tényleg nagyon jók, nekem etalon hátsóm lett kb 4 hónap alatt tőle pedig addig kimondottan rossz volt:D amugy első voltam:D
7/11 anonim 

válasza:

Főleg ha lábsúlyt is használsz:) Nekem nincs így kézi súlyzót tettem a zoknimba:D Fő a leleményesség!! 3.voltam
8/11 anonim 

válasza:

Ami a youtube-on van fenn Van 5 perced? torna, az is hatásos? Attól is lehet csodaetalonseggem?:D
9/11 A kérdező kommentje:
Letöltöttem Rékát. Hát ez a nö egy gyilkos! =) Én már Norbi duci tréningjétöl is kifulladok,pedig az ehhez képest semmi...! De egyelöre fogyni szeretnék,nem izmosodni,ugyhogy megteszi nekem a férje. =)
2010. márc. 2. 19:14
10/11 anonim 

válasza:

Anyum 30 kg-t fogyott 3 hónap alatt a duci tréninggel meg hogy csak diétás kajákat evett, de abból bármennyit.. :)
Szóval megteszi az a napi félóra lötyögés is, az a lényeg, hogy mindennap kell csinálni, és hatásos lesz! :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!