Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha nem dietazok, de naponta...

Ha nem dietazok, de naponta fel orat tancolok, mozgok, tornazok akkor lefogyhatok?

Figyelt kérdés

Eddig nem tornaztam semmit...csak most mult het vasarnap kezdtem el. mivel nagy a sulyom ennyivel is leadhatok 1-2 honap alatt kb. 10 kgt? jajj es napi 2 liter vizet megiszok, + 3-4db gyumolcsot ..de ezen kivul kajalok rendesen ...

84/166

16/L

2010. dec. 29. 10:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Fél óra szerintem kevés ehhez. Próbált felnyomni egy órára minimum, vagy 2× fél órára.
2010. dec. 29. 10:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha ugyanúgy eszel mint eddig azaz nem diétázol akkor nagy valószínűséggel nem fogod lefogyni amit beterveztél.

A víz ivás meg a fogyás szempontjából nulla.

2010. dec. 29. 11:11
 3/8 anonim ***** válasza:
hagyd el a fehér kenyeret, válassz barnát és ne igyál cukros löttyöket. alapvetően kerüld az édességet, és napi 1 óra mozgás... akkor esetleg sikerül leadni. zsíros kaját se egyél, gyorskaja sem tesz jót. itt a gyümölcs édeskevés...
2010. dec. 29. 11:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Úgy látom, hiányzik az igazi elhatározás, és próbálod túl könnyen megúszni a dolgot. Ennyi mozgással nem fogsz lefogyni, ez csupán bemelegítésre elég, és mikor látod majd, hogy nem fogysz, elmegy még ez a kicsi kedved is, és felhagysz az egésszel. Ettől majd lelkifurdancsod lesz, amit evéssel kompenzálsz.

Még csak odáig jutottál el, hogy "hát igen, de jó lenne fogyni, dehát..."

Kezdetnek persze ennyi mozgás (de legyen inkább egy óra) is több a semminél.

Okosan kell táplálkozni, és edzeni.

Ha fogyni akarsz, ne azzal foglalkozz, hogy hogyan lehetne megúszni a komoly edzést és az értelmes táplálkozást. Nem elég akarni, hanem csinálni kell, és ez a lefogyásra is vonatkozik!!! Kapd össze magad, HAJRÁ!!!

2010. dec. 29. 12:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Én még mindig azt mondom, ha hirtelen akarsz eredményt akkor a diéta mellé kell a mozgás, azonban ez nem a legkellemesebb (én nagyon kimerültem).

Nem fogytam gyorsan (8 hónap alatt 10 kiló), viszont nem is diétáztam, ettem ugyan úgy csupán egészségesebben, és mellette sportoltam (főleg bicikliztem, de azt intenzíven)

Ha te 2 hónap alatt akarsz 10 kilót, akkor nagyon össze kell kapnod magad, de nekem az orvosom mindig azt mondta, inkább legyen lassabb és egyenletesebb a fogyás üteme, hogy a szervezet is szokni tudja.

2010. dec. 29. 12:16
 6/8 A kérdező kommentje:

kosz a valaszokat...

de hogy mozogjak annyit, mikor nem birok? 30 percnel tobb egyszeruen nem megy....meg semmi mast nem iszok csak vizet...de cola se semmi ilyesmi...kenyeret is minimalisan....

seigitenetek akkor valami dietat osszehozni? leirom az eddigi kajalasi szokasom...

reggeli: joghurt,vagy gyumolcs, vagy 1 kifli + sonka,sajt,paradicsom...vagy tukortojas vagy ehhez hasonlok...

ebed: amit eppen anyu foz...de abbol is alltalaban inkabb csak a hust...mert tesztat, rizst nem nagyon kedvelem...eszek belole de nem sokat...

vacsi: hasonlo mint a reggeli

+ amikro eppen megehezek akkor gyumolcsok,tej...

mit kellene ezen valtoztatnom???

am kb majustol hiztam meg ennnyire...addig kb 75 kg korul mozogtam..de majustol szednem kell fogamzasgatlo tablettat / betegseg miatt../ es onnantol hiztam meg...szoval szerintem az miatt...

2010. dec. 29. 12:22
 7/8 anonim ***** válasza:
ha hormonális a hízás, akkor hiába írunk neked diétákat:S menj az orvoshoz és kérj más kezelési módot.
2010. dec. 29. 12:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, orvoshoz, orvoshoz!

Az étrendhez kis tanács: felejtős a kiflizés, legyen helyette zabpehely.

2010. dec. 29. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!