Ez egészségesebb választás lenne?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy kenyér helyett én sütnék ilyen kis "korongokat" a következökböl: fele sima liszt, fele tk. liszt, vaj, kis só, 1 kk. sütöpor és pici víz. Ha pedig édesre vágynék, akkor tennék hozzá édesítöt (eritrit v. xilit).2015. jún. 28. 16:34
1/3 anonim válasza:
Ugyanúgy gluténes cucc, mint a normál (illetve ez nekem teljesen normál kenyérnek tűnik, bár én anno csak negyedrész tk-t raktam bele, ízre úgy volt optimális, bár sosem voltam kenyeres), nekem tuti nem tetszene. Nem vagyok szekértő s nem tudhatom mi igaz a gluténről és mi nem, de személy szerint inkább kerülném egészségügyi okokból is.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem mindig ilyen lisztből csinálnám. Néha zabpehelylisztből, néha fele rizs - fele kukoricalisztből, néha pedig így.
2015. jún. 28. 17:40
3/3 anonim válasza:
Nekem a gluténos -> gluténmentes gabonás -> szénhidrátszegény -> semmilyen kenyér a logikus vonal az egészségtelenebbtől az egészségesebb felé... Bár az utolsóval már nem foglalkozom, bármikor lazán hőkezelek olajos magvakat, ha arra vágyom, s mivel nem vagyok szakértő, nem is tudom, hogy ez valóban gond-e, de hogy agyalnom rajta egészségtelen lenne már lelki szinten, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!