A japán vagy a kínai konyha az egészségesebb/diétásabb?
Mindkettő jó, ha nem rizs alappal eszed ízfokozóval, hanem tradicionálisan: sok zöldséggel, ésszel használt fűszerekkel.
Kiegészíteném, hogy a kínai konyhához tartozik az 5 elem táplálkozás is, ami lehet az egyik legegészségesebb táplálkozásmód, egyénre szabva.
Én nem voltam Ázsiában, de szerintem ez kamu.
Olajban sütés, húsevés? Persze meg a kínaik túl sok mekis kaját is esznek.
A normális, tradicionális kínai konyhában mennyi olajat használnak? Hát mióta van napraforgóolaj gyártás?
Meg miért esznek sok húst, taoisták heti 1x, pedig a mindennapos húsevésről sem lehet bebizonyítani hogy általánosságban véve káros.
Vörös hús, már megint elfelejtettek egy debil dietetikust vagy orvost tökön rugdosni és véletlen megint valami megalapozatlan butaságot nyilatkozott kényszeres pótcselekvésként, ami a húsevés károsságát boncolgatja?
Megesik ez olykor, én ezért szavazok arra hogy az ilyen embereket rúgják tökön jó sűrűn, akkor nem terjesztenek áltudományos sületlenségeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!