Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 4463 kcal elégetés naponta az...

4463 kcal elégetés naponta az mennyit ér?

Figyelt kérdés
kalóriabázis nevű oldalon körülbelül meglehet adni hogy mit és mennyit ettél valamit sújt magasságot meg még sok ilyen hülyeséget és akkor számol neked hogy mennyit égettél el na de nem tudom hogy a 4463 kcal mennyinek felel meg fogok így fogyni? Elég ennyi égetés naponta hogy tartós fogyást érjek el?

#mozgás #fogyás #test #kcal.sport
2015. jún. 26. 16:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
összesen 947 kcal volta mait kajáltam nem tudom hogy az sok vagy kevés
2015. jún. 27. 11:05
 12/15 anonim ***** válasza:

#11: az nagyon kevés. legalább 1200 kell alapból, ennyi mozgás mellett minimum 1600... de ez nagyon minimum, kellő fehérjebevitellel!

És ha nehéz fizikai munkát végzel (ez még mindig nem derült ki), akkor nyugodtan beviheted közel dupláját is, különben nem fogod bírni, és összeesel!

2015. jún. 27. 11:17
 13/15 A kérdező kommentje:
nem tudom mi számít nehéz fizikai munkának én mérgezést végzek a földeken valamint zsákokat pakolok fel.
2015. jún. 27. 13:28
 14/15 anonim ***** válasza:
H napi 8 órán keresztül, és minden nap, akkor veheted nehéz munkának. Viszont akkor mindenképpen kevés a bevitt kalória!
2015. jún. 27. 14:10
 15/15 A kérdező kommentje:
igen minden nap végzem de amúgy elején éhes is voltam de már nem sőt van mikor enni akarok és meg sem tudom enni amit viszek kaját mennyit kellene bevinni hogy jó legyen de fogyni is tudjak ja és most ez mellet elkezdtem kocogni is esténként 30-40 percet meg mellé még 1 óra kutya sétáltatás de az csak két naponta van.
2015. jún. 27. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!