Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet 4 kg-t fogyni egy nap...

Lehet 4 kg-t fogyni egy nap alatt?

Figyelt kérdés

Tegnap 47,5 kg voltam, ma reggel már csak 43,8 (?). Lehetséges ez?

17/l 165 cm

#diéta #fogyás #lány egészség
2015. jún. 26. 07:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
Biztosan nem, vagy máshova tetted a mérleget, vagy elromlott a mérleg. Nekem eddig mikor egyszer hasmenés után kíváncsi voltam mennyi megy le egy nap alatt -0.5 kg volt a max., de akkor előtte való nap végig a wc-n ültem.
2015. jún. 26. 08:07
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Ha valaki levágatja a térdig érő haját kopaszra, plusz épp elkap egy kalici vírust és amúgy meg 120 kg, akkor igen. Vagy ha amputálják egy végtagját. De 47 kg-osan nem lehet, ott a mérleg problémás.
2015. jún. 26. 09:33
 3/11 anonim ***** válasza:
4kg? Szerintem bele is halnál, nem bírná el a szervezet.
2015. jún. 26. 09:38
 4/11 anonim ***** válasza:

Lehet. Nem tudom, mennyi izom kell hozzá, de a glikogénraktárak lemerítésével több kiló vizet lehet veszteni (s ugye magát a glikogént is), arra pedig állóképességi sportban egypár óra is elég lehet. S ugye lehet üríteni is nagyobbacskát, vizet veszteni izzadással, hashajtózni...

Normál körülmények között normál embernél ennyi nem szokott összejönni. Nekem a rekordom -2kg volt 2 nap alatt, vízvesztés, nem volt meglepő, mert épp szénhidrátszegényebb és visszafogottabb étkezésre váltottam, nyilván csökkent a súlyom.

4 kilóhoz már komoly dolgok kellenek, főleg ilyen pici súlynál.

2015. jún. 26. 10:17
 5/11 anonim válasza:
Aranyhörcsögöm nehezebb:)
2015. jún. 26. 10:27
 6/11 anonim válasza:
74%
Sminkeltél ma már?
2015. jún. 26. 10:52
 7/11 anonim válasza:
Ha felmész a holdra akkor lehet. Bár akkor csak a súlyod csökken a tömeged nemm. Vagy ugorj ki valahonnan. Vagy ejtőernyőzz vagy bungee jumpintolj és úgy súlytalan leszel.
2015. jún. 26. 12:34
 8/11 anonim ***** válasza:

Csak extrém helyzetben, amiket a 4-es válaszoló már felvázolt.

Viszont azt már régebben észrevettem, ha a parkettás szobában mérem magam, a szoba különböző pontjain teljesen mást mutat ugyanaz a mérleg. Ha másnál méred magad, ugyanúgy lehet változás.

Ami nálam bevált: a konyhában nagyméretű mozaiklap van, mindig ott mérem magam, ráadásul mindig ugyanazon a kockán, természetesen ugyanazzal a mérleggel. Így nyomon tudom követni a változást. Annyi, hogy peteéréskor már nem mérem magam, mert észrevettem, hogy aznap, és előtte 2-3 nappal nehezebb vagyok 2 kg-val, gondolom, ilyenkor nálam több víz van kötve, de ez utána 2 nap alatt le is megy. Tehát ez is tudja befolyásolni.

Ugyanez volt, amikor egy bulin kicsit többet ittam a kelleténél, utána i 3 napig 2 kg-val többet mutatott a mérleg.

De ahogy korábban írtam, 3-4 kg ingadozást bármikor fel tudok mutatni, attól függően, hogy a hálószoba melyik pontján mérem magam.

2015. jún. 26. 13:01
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Hát szerintem a mérleg romlott el :DD amúgy ilyen kicsi súlynál hogyha tényleg 4kilóval kevesebb vagy akkor az látszódik is én 56kg vagyok és 3cmvel magasabb nálad de hogyha fogyok 1-2 kilót akkor már leesnek a nadrágjaim ,4kiló csak egy 100 kilós embernél nem látszik meg
2015. jún. 26. 13:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem, rossz a mérleg
2015. jún. 26. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!