Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ők már túl vékonyak?

Szerintetek ők már túl vékonyak?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Körte alakkal lehetséges valaha ilyen lábakat elérni? Mert a felsőtestem már most ilyen, de a combom és a fenekem mindig is nagyobb volt, ahhoz képest hogy felül tök vékony vagyok..Szerintem anorexia és állandó koplalás nélkül ez elérhetetlen...

2015. jún. 22. 19:58
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
MOst nézem, igazából az első képen nem is túl vékonyak, de a 2. lány sztem betegesen vékony..és nekem ez tetszik:/
2015. jún. 22. 20:00
 2/12 anonim válasza:
Az 1. jó a 2. gatya...
2015. jún. 22. 20:01
 3/12 anonim ***** válasza:

Első képen pucsítanak is rendesen, azért úgy vékonyabbnak tűnik a comb és a popsi kerekebbnek! Próbáld csak ki a tükör előtt!

A második nem éppen vonzó.. :)

2015. jún. 22. 20:04
 4/12 anonim ***** válasza:
34%

Az első kép nagyon elüt a másodiktól. :D

Első simán elérhető, semmi anorexia és állandó koplalás nem játszik benne szerepet. Csupán jó kaja, és normális edzés.

Második tényleg anorexia, esetleg ilyen alkat.. Van egy ismerősöm aki ugyanígy néz ki.

Az első tetszik, és itt szerintem a férfiak 80%-a egyetért. Második nem igazán tetszik...

Inkább legyen husis mint a csont sovány. :D (azonban ez már saját vélemény)

21/F

2015. jún. 22. 20:06
 5/12 anonim ***** válasza:

Az első képen lévő lányok szép vékonyak.

A második nekem az ijesztő, betegesen sovány kategória.

2015. jún. 22. 20:13
 6/12 A kérdező kommentje:
Baj van a fejemmel, mert nekem meg a második tetszik jobban, és célom, hogy megközelítsem..egyébként szerintem is lehetne formásabb, de a vékonyságra ideális. Ezt mondja a "beteg" énem, egyébként meg látom én is, hogy nagyon vékony,de mégis szerintem gyönyörű ez az alak. Nekem mostanában mondják, hogy ne merjek többet fogyni, mert már most túl vékony vagyok, de ezt a csajt még meg sem közelítem. Rossz, hogy valami olyasmit tartok szépnek, ami 90%-ban nem természetes, nem egészséges, és a józan emberek szerint még csak nem is vonzó...
2015. jún. 22. 20:18
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen, ez rossz, kérj segítséget, mert beteg vagy.
2015. jún. 22. 20:19
 8/12 A kérdező kommentje:
Szó szoros értelmében soha nem voltam anorexiás, meg sem közelítettem a "kritikusan alacsony súlyt". 17 évesen fogytam 76 kg-ról 63-ra, jelenleg 58-59 kg vagyok 173 cm-hez, és még egy 4-5 kilót mindenképp szeretnék leadni, és azt megtartani..az még pont a normál súly alsó határa lenne, és úgy érzem, hogy azzal tényleg sikerülne elfogadni magamat..
2015. jún. 22. 20:23
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Jó vicc, neked ilyen aggyal már 40 kilósan sem sikerülne elfogadnod magad, hiába önámítasz.

Minél előbb beszélj a szüleiddel, hogy keressenek vmi jó pszichomókust, mert tényleg képes leszel halálra éheztetni magad.

2015. jún. 22. 20:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Első fullos, ha a második felszedne egy 5-6 kiló izmot tökéletes lenne, így kicsit vékony.
2015. jún. 24. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!