Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha 300-500kcal között eszem 1...

Ha 300-500kcal között eszem 1 nap, le tudok fogyni? Mellette mozognék.

Figyelt kérdés
(Tudom, hogy káros, de kérlek mondjátok, h így sikerülhet-e mindenképp)
2010. márc. 1. 17:10
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
17:46 igaza van!
2010. márc. 1. 17:49
 22/30 anonim ***** válasza:
82%

Az a baj a legtöbb válaszolóval, hogy észre sem veszi hogy milyen qva jóindulatból, puszta segítségből, milyen oltásokat tud adni, és kb én is is úgy érzem a beírt válaszok alapján, mintha egy dietetikus ülne a gép túl oldalán, holott lemerem fogadni, hogy az itt olvasók kb 10 %-a ha nem küzd súlyproblémákkal.

Olyan könnyű osztani az észt.... sztem mindenki tisztában van vele, hogy mozgás nélkül izomból fog lemenni a súly és, h egy idő után úgyis visszajön...

Hogy a kérdésre válaszoljak, én 3 hétig éltem 300, majd 200 kcal, és 2 hét után megszoktam(amúgy 2 hónapig csináltam a fogyókúrát), tehát nem volt megterhelő. Viszont, ahogy már a kedves válaszolók is írták, először a szívizomból megy le az izom, ez pedig iszonyatosan elgyengít, és nagyon veszélyes. Lassan rájöttem, hogy értelme nincs, így visszatértem a rendes étkezésre. Az egészet csak azért nem bántam meg mert leszoktam a kenyérről, és alig ettem édességet, az akkor bevett szokásaim egy részét pedig tartani is tudom.

Ennek ellenére NAGYON nem ajánlom. Hetekig megvontam magamtól a szénhidrátot, én ennek hatására napokig tartó falásrohamaim voltak. És még sorolhatnám...

2010. márc. 1. 18:17
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

18:17-es vagyok;)

és h a kérdésedre konkrétan válaszoljak

napi 300kcal= -3-4kg/hét persze ez lelassul, tehát 2 hónap alatt én is csak 10 kg-ot fogytam

2010. márc. 1. 18:19
 24/30 A kérdező kommentje:

18:17

Köszi szépen:) Nem fogom így csinálni.

2010. márc. 1. 18:45
 25/30 anonim ***** válasza:

Kicsit emeld a kalóriaszámot, 700-800-ra és okés lesz. Én ezen az étrenden vagyok, és tényleg segít:

reggeli: 3 tojásfehérje (60 kcal) + 1 szelet telj. kiőrl. kenyér (60 kcal)

tízórai: gyümölcsök, min. 2-3 db alma/narancs (90 kcal kb.)

ebéd: 15 dkg párolt csirkemell (165 kcal) + zöldségek hozzá (répa, saláta, paradicsom) ~ 20 kcal

uzsonna: 1 pohár kefir (150 g - 90 kcal) vagy kicsi saláta, öntet nélkül (max. 80 kcal)

vacsora: 10 dkg csirkemell (110 kcal), zöldségek, vagy sali (50 kcal)

Ha ezt összeadod, 720 kcal körül van. Az izmok nem épülnek le, mert rengeteg fehérjét (tojásfehérje, csirkemell) eszel, szénhidrát is kell a testednek, de kevés, és csak délelőtt/reggel! És nem kell itt 1500 kcal-t enned egy nap. Nézd meg az étrendem, én is mennyit eszek egy nap, és mind egészséges! És csak 700-800 (néha 600, de az a legkevesebb) kcal körül van.

És ha befejezted a diétát, ne térj vissza a fehér kenyérre, és a zsíros szalámira. Élj egészségesen, diéta után fokozatosan emeld a kcal számot. Ne akarj a diéta végeztével rögtön 1500 kcalt megenni egy nap (még ha egészséges ételek is mind), szép lassan: 1. héten diéta után lehet 800-900 kcal, 2.héten már 1000, így tovább. És nem fogod visszahízni. :)

2010. márc. 1. 20:21
 26/30 anonim ***** válasza:
Utolsó (20:21-es). Egyénfüggő... Én 6 napja semmit sem fogyok 7-800 közötti kcal-val... Kétségbeejtő, mi?
2010. márc. 1. 20:55
 27/30 anonim ***** válasza:

20.21-es vagyok:

6 nap?:D lol ne várj sokat.

Egy átlag kamasz kalóriaigénye naponta kb. 2000 kcal. Ha keveset mozogsz, akár 1700-1800 is lehet. Tehát ha 1 nap 800 kcal-t eszel, de a szervezetednek 1800 kéne, akkor a kalóriadeficit 1000 lesz. 1 kg zsír 9000 kcal. Ergó 1 kg fogyásához 10 napra van szükséged. Mármint ha nem sportolsz/mozogsz. Torna se sokat ér, ugyanis a legtöbben 20-30 percet tornáznak (zsírégetés csak 25 perc után kezdődik meg), mellesleg zsírégetéshez aerob edzés kell. A torna (lábemelgetés, kitörés, felülések, ilyesmi) NEM aerob edzés... feszesíteni jó. Zsírt égetni? Kalóriákat "lefaragni"? Semmit nem ér arra. :D

2010. márc. 1. 21:04
 28/30 anonim ***** válasza:
*javítás. Elszámoltam magam, nem 10 nap, hanem 9 nap, a példámban:D bocs.
2010. márc. 1. 21:04
 29/30 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat!:)
2010. márc. 2. 13:40
 30/30 anonim ***** válasza:
Fogsz fogyni az tuti..en azt csinaltam hogy 1 es fel honapig kb csak reggel zabpelyhet ettem....mondanom se kell eleg szepen lefogytam...de en nem fogyoztam csak egyszer egyszeruen nem volt kedvem enni..aztan amikor megjott a kedvem hiaba ettem keveset normalisan...triplajat hiztam vissza..es most sem all le a hizas..ugye erted mit akarok ezzel mondani..a triplajat fogod vissza hizni kb 1 honapig fog tartani az orom....utaba egy ev mire leadod egeszsegesen..NEM ERI MEG...inkabb FOGYJ LASSAN ES KELLEMESEN LIGHTOSSAN....:):)
2010. márc. 28. 06:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!