Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha 300-500kcal között eszem 1...

Ha 300-500kcal között eszem 1 nap, le tudok fogyni? Mellette mozognék.

Figyelt kérdés
(Tudom, hogy káros, de kérlek mondjátok, h így sikerülhet-e mindenképp)
2010. márc. 1. 17:10
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
79%
ideig óráig fogysz (főleg izomból és kevés zsírból) aztán amint normálisan eszel (vagy csak egy kicsit többet is ) azt szépen elraktározza a szervezeted hájként. tehát először fogysz aztán még zsírosabb leszel. szóval ha a hájasodás a célod ez egy jó irány :)
2010. márc. 1. 17:15
 2/30 A kérdező kommentje:
Hogy ne fogyjak izomból, tornáznék te nagyon idióta:)
2010. márc. 1. 17:16
 3/30 anonim ***** válasza:
64%
Te kértél segítséget, az első hozzászólónak pedig teljesen igaza van. De ha ilyen okos vagy, minek kérdezel? Ha vennéd a fáradtságot, körbenézhetnél, millió ilyen kérdés volt már...
2010. márc. 1. 17:19
 4/30 anonim ***** válasza:
55%
Ja, és nem, nem fog sikerülni az biztos, mert rosszul leszel, tornázni biztosan nem fogsz tudni mellette, mert nem lesz erőd hozzá, és ha egy pár napig bírod is, vagy 1-2 hétig esetleg, és elkezdesz rendesen enni, annyi biztos visszajön, mint amennyit leadsz, ha nem több. Sok sikert hozzá!
2010. márc. 1. 17:21
 5/30 anonim ***** válasza:
87%
Nem ő az idióta. 300-500kcal mellett, plusz torna le lehet menni 0kcal nettóig. Mit gondolsz miből fogja az energiát és fehérjét beszereni a szervezet?! Elárulom, az izmokból is, minden izom, amit nem edzel azonnal gyengülni fog és leépül. Mindet meg ugye nem tudod edzeni az energiahiány miatt, amúgy se lesz rá időd, mert a szervezet beáll takarékra, napi 12 óra alvás, a többi félálomban. Ja, és persze utána vissza is fogod hízni, de nem baj, biztos az a sok ember az idióta, aki azt mondja, hogy koplalással nem lehet fogyni, és te majd megmutatod...
2010. márc. 1. 17:22
 6/30 anonim ***** válasza:
56%

És szerinted 3 banánnal egy nap mit fogsz tudni sortolni? Tornázni na ne nevettes..egy emberes tornához ami ér is valamit energia kell,kb 1500 kcal te meg ennek az egyötödét akarok megenni. 1hét után elájulsz,mig kisétálsz a buszhoz majd meghalsz,nem fogsz szarni , ha tovább folytatod szép lassan megdöglesz. Viszont eddig ugysem birod.

Szóvla hajrá!

2010. márc. 1. 17:22
 7/30 anonim válasza:
43%
itt komolyan mindenki bunkó paraszt idióta?tényleg teljesen értelmetlen ide feljárni,úgyis csak 1 rakás *öcsfejre talál az ember akik leszidják a másikat ahelyett h válaszolnának v segítenének neki lool...komolyan szégyelheti magát az összes eddigi válaszoló.undorító emberek..nemtom ti genetikailag vagytok elbaszva?v csak a magyar ember marja ennyire a másikat? undoritó nah
2010. márc. 1. 17:27
 8/30 A kérdező kommentje:
Egyet értek... undorító szemétláda minden magyar ember, példa ez a gyakorikérdések is. Eddig 1 kérdésemre se kaptam normális választ. JAAAH, És hogy elmondjam , 3 éve 20kgot fogytam, evés csökkentéssel( juj, legalább 700kcal alatt voltam mindig:SS:S:SS jujuj... elájultam, meghaltam stbstb....:S)
2010. márc. 1. 17:31
 9/30 anonim ***** válasza:
77%
Na várj, nem mi kezdtük, hanem ő azzal, hogy idiótázott.
2010. márc. 1. 17:31
 10/30 A kérdező kommentje:
Olvasd már el, milyen módon írt az első. Nem csoda h idiótázok sztem.
2010. márc. 1. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!