Normális hogy nem látszik a fogyás az alakomon?
Figyelt kérdés
78 kg-ról 74-re fogytam és ugyan úgy nézek ki.Annyit vettem észre hogy póló ami feszült rajtam az most sokkal lazább.Ez normális? Mikor fog látszani az alakomon?
182 cm vagyok
2015. jún. 19. 16:32
1/5 anonim válasza:
nem fogod látni ilyen kevés súlyvesztésnél mivel te minden nap látod a tested,így nem tűnik fel a változás
ha le fényképezted volna magad 78 kilósan es most ,akkor talán látnád a változást
2/5 anonim válasza:
Ez nem olyan nagy fogyás, elképzelhető, hogy nem látszik még.
3/5 anonim válasza:
Én 74-ról fogytam 62 kilóra és még akkor sem érzékeltem szinte semmit, csak a ruháimon, de hátravan még jópár kiló szerintem az már feltűnőbb lesz..
4/5 anonim válasza:
Nekem 84->74 nem tűnt fel... Csak az ismerőseimnek. Elég sokáig tud tartani, amíg leesik az embernek magának, akkor is, ha nem egyenletesen fogy és egy pufibb arc teljesen lefogy... Nekem egy régi fotó kellett, hogy lássam ezt.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.Hát én igazábol nem vagyok kövér,csak sörhasam van,és azzal küzdök.Máshol nincs rajtam felesleg.
Ettől kéne megszabadulni mert 18 évesen nem kéne :D
2015. jún. 19. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!