Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Mitol lehet hogy a fogyas...

Mitol lehet hogy a fogyas nemlatszik az alakomon?

Figyelt kérdés

Úszás mellett kevesebbet eszek,és ebéd után csak kivit vagy narancsot.1 hónapja kezdtem 85 kilóról,most 82 vagyok és semmennyit nem látszik (nem vagyok nagyon kövér csak a hasamon combajaimob meg a csípőmönk hájas kicsit.Nagyobb részt izom

16/f 180 cm 82 kg

2015. jan. 20. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk egyél normálisan ebéd után is.
2015. jan. 20. 18:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Igaza van az elsőnek, normálisan kell étkezni.

Másrészt pedig nem is fogod látni a változást, mivel mindennap önmagaddal vagy. Ruhák és a centi tudja mutatni a változást.

2015. jan. 20. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért mert 3kg szinte semmi. nem is nevezném fogyásnak...
2015. jan. 21. 22:05
 4/5 anonim válasza:

Az úszás nagyon jó, de mellette fontos lenne, hogy rendesen egyél. Én a kaloriabázis.hu-t ajánlom neked. Nagyon hasznos, és nem bonyolult.

Sok sikert! :)

2015. jan. 25. 12:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Ebéd után nem gyümölcsöt kellene enni, a benne lévő gyümölcscukor miatt. Azt inkább délelőtt. Délután csak fehérjét. Úgy látom még sokat kell tanulnod ez ügyben, az internet tele van a megfelelő táplálkozás alapjaival, keress utána.
2015. jan. 25. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!