Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így mennyit tudok fogyni egy...

Így mennyit tudok fogyni egy hónap alatt?

Figyelt kérdés

160 cm vagyok és 55 kiló 5 -őt szeretnék még fogyni ezzel az étrenddel menynit tudok fogyni egy hónap alatt ha mellete hetente 1 órát korizom és másfél órát röplabdázom meg még a heti 3 tesi óra

reggeli: teljeskörűségű kenyérből sajtos szendvics

uzsonna: alma

Ebéd: valamilyen főzelékű

Uzsonna:2 alma

Vacsora: 3 alma

2010. márc. 1. 14:25
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
reggeli teljeskiörlésű kenyér*
2010. márc. 1. 14:26
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb utóbb megutálod az almát meg a főzeléket. Szerintem a reggeli jó, de cserélheted ha unod abonettesre is. Én ebédelek mindig azt ami van otthon vagy menzán.Este a vacsorát kihagyom.
2010. márc. 1. 14:33
 3/12 anonim ***** válasza:
Tudtommal a főzelék pont nem a legjobb dolog fogyás szempontjából, hisz lisztből van.
2010. márc. 1. 14:45
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha ezt meg tudod csinálni, akkor gratulálok! Szerintem is az unalom lesz a legnagyobb ellenséged.
2010. márc. 1. 14:45
 5/12 A kérdező kommentje:
nem mert imádom a főzelékeket és az almát egy nap kb 1 kg almát meg eszem így is pedig most még rendesem eszem
2010. márc. 1. 14:56
 6/12 anonim ***** válasza:
Azért a gyümölcsöket sem kell túlzásba vinni. Abban is van kalória és nem tesz jót a gyomrodnak, ha szinte csak gyümölcsöt eszel, mert savas (főleg az alma). Szerintem pár nap után nagyon égne a gyomrod...miért nem eszel inkább leveseket, több főtt ételt? Ez a diéta nem tenne jót a gyomrodnak...
2010. márc. 1. 15:55
 7/12 anonim ***** válasza:
Ennyi almától éhes leszel nagyon, és szerintem a gyomrod is égni fog, de majd látod pár nap után. Inkább vegyes salátát egyél. És ha ilyen sanyargatásra szánod el magad, mindenképpen szedj vitaminokat. Kevesebből mindig nehezebb fogyni, de szerintem 1 hónap alatt lemenne az áhított 5 kiló. Viszont lehet, hogy utána gyorsan vissza is jön, ha elkezdesz rendesen enni.
2010. márc. 3. 19:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Több fehérhúst!!!
2010. márc. 3. 19:34
 9/12 anonim válasza:

Az előttem szólónak igaza van!

A fehérjebevitel megközelíti a 0-át a napi minimum 50g helyett. Így izomból vesztesz leginkább.

Valamelyik étkezésed mellé kalkulálj be valamilyen sovány húst pl: csirkemellet (100g csirkemellben átlagosan: 110kcal, 24g fehérje, 0,5g szénhidrát, 1g zsír van)

Persze mellé egy kis köret sem a világvége, még így is elég alacsony marad a napi kalóriabevétel.

2010. márc. 3. 21:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Látom anorexiás vagy. Ezt nevezed te étrendnek???
2010. márc. 4. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!