Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nektek bevált a felező diéta?

Nektek bevált a felező diéta?

Figyelt kérdés

2015. jún. 17. 17:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Éhen is haltam volna nem szó szerinti, de lelki értelemben. Elképesztően buta ötlet, csak és kizárólag akkor jó, ha az ember szuper étrenden él, csak rengeteget eszik.

Amúgy olyan tápanyaghiányok jöhetnek, hogy ihaj s ha csak kicsit evett többet, mint kellett volna, éhezés.

2015. jún. 17. 17:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha fele annyit eszel mint eddig, akkor valószínűbb a kalóriadeficit.

Átlag ember tápanyaghiányosan eszik.. ha fele annyit eszik, akkor garantált a minőségi éhezés. Ez vajon hová fog vezetni? Még komolyabb hormonzavarokhoz, hízáshoz, lerobbanáshoz?

Viszont jó étrenddel a kalóriacsökkentés meg jó hatású !

2015. jún. 17. 18:53
 3/3 hosszúhajú ***** válasza:
igen! bejött! arra hallgass, akinek van tapasztalata! én kb 70-30 arányban csináltam ( 30-at hagytam el. )1 hónap kb 1 kiló. hosszú hónapok óta csinálom, kicsit kevesebb normális evés, amibe minden benne van, ami fontos, csak kisebb mértékben.
2022. aug. 29. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!