Tényleg hülyeség elmennem személyi edzőhöz?
Sziasztok!
Az orvosin vagyok elsőéves, és hát egyetem mellett sajnos nem tudtam járni edzőtermi órákra, mert azok rossz időpontban voltak, meg nagyon nehéz volt megtanulni az időbeosztást is. Nemrég nyílt egy közeli edzőterem, és teljesen új gépek vannak, ezért gondoltam, hogy a vizsgaidőszak végén elmegyek 1 hónapig 3* egy héten személyi edzővel edzeni, hogy megmutassa, mit hogy kell. Szeretnék egy kicsit alakformálni, ezen kívül a stressz levezetése is nagyon jó lenne. Fogyni maximum 2-3 kg-ot, de nem az a fő cél. Azért szeretnék személyi edzőt, mert ő meg tudja mutatni hogy alakformáláshoz mit csináljak. Meg nem túl jó, ha szakszerűtlenül használom a gépeket, nem melegítek be, stb. Az ösztöndíjamból direkt tettem félre. De a testvérem teljesen kiakadt ezen, hogy feleslegesen szórom a pénzem, majd ő megmutatja mit csináljak (régen ő is járt edzőhöz.) Szerintetek is hülyeség?
Nem hülyeség. Magadtól csak úgy ne kezd bele. Ha nem megfelelően csinálod, még árthat is, vagy sérülhetsz is.
Persze azt is tudni kell, hogy nem minden személyi edző jó. Csak olyanhoz mennék, akit ismerős ajánl.
Ha testvéred ért hozzá és megbízol benne, akkor ő is meg tudja mutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!