Csak szerintem hülyeség ez az Ördögnyelv őrület?
Marketing fogás. Komolyan gondolkodom azon, hogy valami áltudományos ilyen cuccot kitalálni és abból szerezni lóvét. Szerintem például a varázslatos és lenyűgöző tulajdonságokkal bíró, idáig méltatlanul nélkülözött "cserebogár kitin-farok" lesz a csodaszer. Mely megőrölve, vízzel elegyítve csodás hatással van a szervezetre. Megszabadít a méreganyagoktól, CSÖKKENTI A KOLESZTERIN SZINTET, leégeti a felesleges kilókat. "Közismert", hogy minden zsír lerakódik a szervezetben és a "cserebogár kitin-farok" ezt 99,5%-ban megakadályozza!
Állításaimat klinikai vizsgálatokkal tudom alátámasztani.
Ki jön cserebogarat tenyészteni?
Nagyon felkapott lett ez az ördögnyelv. de nem értem miért nem gondolják át az emberek.
Mindenhol azt írják, csak akkor hat a kapszula, ha alig eszel, és tornázol folyamatos, illetve ha napi 3 litert megiszol. Szeded a méregdrága kapszulát,és leadsz havi 2-3 kg-ot ( Többet nem, ezt leírják !)
De ha belegondolsz, ha nem eszünk össze vissza zsíros, és cukros dolgokat, és ugye tornázunk, esetleg sokat iszunk, DE nem szedjük a kapszulát, na akkor anélkül is normális, és teljesen biztos, hogy fogyni fogunk!
Csak az emberek megveszik ezt tök drágán,mert mindent elhisznek, amit kicsit is megreklámoznak, és várják a csodát.
Nem azért fogysz,mert szeded ezt a vackot, ami egyébként méregdrága, hanem azért ,mert diétásan eszel, és sportolsz.
De ezt meg teheted méregdrága kapszula nélkül is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!