Lehet tenni valamit a mensi alatt rámtörő őrület ellen?
Figyelt kérdés
Mensi környékén teljesen megőrülök. Nem megy a diéta (tegnap pl. sonkát ettem kenyérrel, meg egy rakás sütit, ráadásul este ), nem megy a mozgás. Egyébként nagyon jól nyomom, heti 4-5 edzés, egészséges táplálkozás, (egyáltalán nem éhezem, sőt még élvezem is) de kb. 1,5 hétre mindig megőrülök. Ez mennyire tesz rosszat a szervezetemnek? Sokat fogytam az utóbbi 1 évben, de van 3-4 kiló, ami nem akar eltűnni, és azt hiszem, így nem is fog. Mit lehet tenni? (Akaraterő persze, blabla, de mint mondtam, egyszerűen megőrülök, nem bírok magammal)2009. ápr. 6. 09:35
1/2 anonim válasza:
Én ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy megiszom 2 dl vizet és utána fogat mosok, ettől aztán totál elmegy az étvágyam :D
2/2 anonim válasza:
Nagyon jó a tanács,
igen valami pótcselekvés kell,
meg a bablázott önfegyelem!!!
Magadnak TE tudsz a legjobban parancsolni, ezt beszéld be magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!