S. O. S már az őrület széllén állok?
Fájdalmai vannak. Vagy a foga jön, vagy begyulladt a füle.
Doki.Ha nem találsz a szájában az ínyén kis kemény göböt.
En is elvinnem az orvoshoz,igy voltunk mi penteken ,egesz nap sirt,este elvittuk az orvozhoz,kiderult piros a torka es a fule is.nem ijesztegetni akarlak,minden anyuka erzi ,hogy valami nincs rendben a gyermekevel.Hallgass amegerzesedre es ha ugy erzed,maskepp sir,mint mikor fajtatja a pocijat,akkor menj orvoshoz.
Meg akkor is ha esetleg azt mondjak nincs semmi baja,jobb ha megnezeted!
Szia.
Tedd a pocakjára,mert lehet mégis az fáj neki,így kitudja ereszteni a pukikat.
Ha a levegőn elalszik,akkor vidd ki,most úgyis szép az idő,had aludja ki magát.
Lányom sem,és fiam sem alszik napközbe sokat,kislányom még éjjel sem.
De a levegőn mindig jó nagyot aludtak.
Lehet a foga jön,adj neki pici nurofent ártani nem árthatsz vele.
Lányomnak 3 hósan már 2 foga volt.
Szerintem valami fájhat neki,mert ha más volna a gond,azért a kezedbe mégiscsak megnyugodna.
Nem akarlak elkeseríteni, de az én gyerekem ugyanilyen volt. Sehol nem volt jó neki soha, bármit csinálhattam, csak üvöltött. (még annyival rosszabb volt, hogy egy sima séta is kétemberes feladat volt, mert kb. 3 percig bírta a babakocsiban) Vittem orvoshoz, de semmit nem talált, tetőtől talpig átvizsgálta, majd azt mondta, hogy ne aggódjak, ő egyszerűen ilyen...
Éjszaka 20 percenként kelt, evett, üvöltött, majd aludt (20 percig), és kezdődött elölről. Ő havi 1 kilót hízott, én havi 1-et fogytam a fáradtságtól és a kimerültségtől.
Kb. 15 hónapos volt, amikor változott a helyzet, és utólag visszagondolva, már ilyen pici babák is megérzik, ha a szülővel valami baj van. Nálunk párkapcsolati problémák voltak, amikor az megoldódott, szinte egyik napról a másikra rendbejött a gyerek is.
Nem lehet, hogy nálatok is leki eredetű a gond? Nem lehet, hogy érez valamit? Nem történt semmi olyan mostanában, amit megérezhetett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!