Mi ez a babakocsi őrület?!
Azért mert minőségileg sokkal, de sokal jobbak a márkás babakocsik.
Több gyerek is tudja szerkezeti vagy esztétikai veszteség nélkül használni.
Nem buksz rajta nagyot, mert ha mégsem jön be , jó áron el tudod adni, mert a emberek többsége használt , de MÁRKÁS babaholmikra vadászik.
próbáltam bergont(egy rakás kka)
pierre cardin, aminek először a kereke, majd a tolókarja tört el, majd ezután vettem két nagyon drága, de nagyon jó babakocsit, amit most a negyedik gyerekem is fog használni, mert még csak egy kopás sincsen rajta
ezek pedig:quinny buzz, és egy tesókocsi egy peg perego aria, a bevásárláshoz, az autóm csomitartójába.
szerintem ez kb. ugyanaz a szitu, mint a személyautóknál. nyilván a drágább, márkásabb többnyire a jobb, kényelmesebb, időtállóbb, de nem mindenki engedheti meg magának.
én használtan vettem szinte mindent, babakocsit is, mert bár nem vagyunk szegények, de annyira jól sem állunk, hogy százezreket költsünk babakelengyére. de ha nem kellett volna gondolkodnom az anyagiakon, akkor se vettem volna százezerért babakocsit, szerintem ez már a nonszensz kategória. pláne elsőre, amikor még azt sem tudtam, hogyan válasszam ki, mi a fontos egy babakocsi esetében. de most a 20 ezresben is jól érzi magát a fiam lassan egy éve, és semmi baja, meg vagyok vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!