Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi ez a babakocsi őrület?!

Mi ez a babakocsi őrület?!

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek arról, hogy egyesek képesek kiadni akár több százezer forintot is babakocsira? Azok mivel tudnak többet, mint mondjuk egy átlagáras (30-50 ezer forintos) babakocsi? A gyereknek attól miért jobb, ha ilyen "csodajárgányban" utazik?
2010. nov. 7. 10:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

11:15-nek igaza van.

Csak a márkát fizeted meg ha drágábbat veszel.

Minőségi szempontból nem sok különbség van.

2010. nov. 7. 11:25
 12/25 anonim ***** válasza:

Én bébé confort párti vagyok, mert elnyűhetetlen, és ha mi már nem használjuk, tovább tudom eladni.

viszont használtan vettem, mert a 10 éves kocsinak sincs semmi baja, és a tesónak is ezt akarom majd használni. Persze használtan sem adok érte 20 ezernél többet.

2010. nov. 7. 12:08
 13/25 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. Szerintem sem normális, aki az én babakocsimért eredetileg majdnem 200 ezret fizetett. De akkor én sem tudtam volna használtan 30-ért megvenni a mózest, a sportrészt és a hordozót. :)
2010. nov. 7. 12:09
 14/25 anonim ***** válasza:

Hűű, hát éppen tegnap voltunk babakocsi lesen. Elállt a szavam, amikor megláttam az elektromos babakocsit, amire anyuka felállhat és még gyalogolni sem kell... :) Az ára 260 ezer forint körül volt... :)

Mivel első baba, nagyon tapasztalatlan és tanácstalan vagyok ez ügyben, próbálom a jó ár érték arányt keresni. Voltunk a Bergonban is, találtam gyönyörű nekünk praktikus, megfelelő kocsit, jó áron, de nem győzött meg a látvány, amint egy apuka veszekszik az eladókkal, akkor hozta vissza a kocsijukat darabokban.

Sok babakocsinál én sem értettem, hogy mitől jobb, vagy tud többet a 120 ezres, mint az 50 ezres...

De nyilván, akinek van pénze, úgyis azt veszi. És amíg van a drága holmikra kereslet, addig kínálat is lesz.

2010. nov. 7. 12:15
 15/25 anonim ***** válasza:
Ahogyan az utolsó válaszoló írta,az ár-érték arány a lényeg.Felesleges 200 ezret adni egy babakocsiért(azt túlzásnak érzem egy babakocsiért,mikor már lassan autót lehet kapni annyiért),de pl. 20-30 ezreset sem vennék(mert az meg vszínű annyit is ér..újra értem ezt).
2010. nov. 7. 12:47
 16/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, véleményeket! Én is használt babakocsikat nyúzok, a kérdést azért írtam ki, mert nemrég azt találtam válaszolni egy itt feltett kérdésre, hogy szerintem az olcsóbb babakocsiban ugyanúgy elvan a gyerek, mint a drágában, amire egy anyuka úgy reagált, hogy szerinte meg nem mindegy, hogy csak elvan a gyerek benne, vagy jól is érzi magát...

Nekem is fontos, hogy jól érezze magát, az "elvan" kifejezést nem arra értettem, hogy nekem tök mindegy, de nem érzem magam rossz anyának attól, mert olcsóbb, használt babakocsival közlekedünk.

2010. nov. 7. 12:49
 17/25 anonim ***** válasza:
hát azért anyagminőségben össze kellene hasonlitani a 40.000-es, és a 140.000-es babakocsit, van különbség, és nem csak a NÉV
2010. nov. 7. 12:52
 18/25 anonim ***** válasza:

De nem pénztárca, hanem inkább igény kérdése ki, milyet választ.

nekem a férjem átlagosan rosszul keres, én 7 éve gyeden vagyok, és mégis a drágább kategóriából választottunk babakocsit, hogy kitartson,amig babakocsizunk, és ne kelljen plusszba még 2-3 másik, mert nem fér az autóba,nagyobb babának nem kényelmes, vagy épp mert tönkrement

2010. nov. 7. 12:55
 19/25 anonim ***** válasza:

Szerintem a Pierre Cardin elég márkás, ehhez képest 4 hónap használat után kiesett a kereke, és az egyik ismerősünk ugyanigy járt. A no-name, teljesen átlagos babakocsinkban, amit használtan vettünk 3000Ft-ért, 3 gyerek nőtt fel, és még mindig használható.

Ennyit arról, hogy a márkás babakocsik jobbak ...

2010. nov. 7. 13:24
 20/25 anonim ***** válasza:
A mi Graco kocsink kerek 6 honapot birt :( szimplan kiestt a kereke amiko egy uton toltam at.....
2010. nov. 7. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!